Αποποίηση ευθυνών

Τελευταία ενημέρωση: [13-12-2023]

Οι πληροφορίες που παρέχονται στο durationx.com είναι μόνο για γενικούς ενημερωτικούς σκοπούς. Ενώ προσπαθούμε να παρέχουμε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες, δεν κάνουμε καμία δήλωση ή εγγύηση οποιουδήποτε είδους, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με την πληρότητα, ακρίβεια, αξιοπιστία, καταλληλότητα ή διαθεσιμότητα των πληροφοριών, προϊόντων, υπηρεσιών ή σχετικών γραφικά που περιέχονται στον ιστότοπο για οποιονδήποτε σκοπό. Οποιαδήποτε εξάρτηση από αυτές τις πληροφορίες είναι επομένως αυστηρά με δική σας ευθύνη.

Δεν είμαστε ασφαλιστικοί επαγγελματίες ή οικονομικοί σύμβουλοι και οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπό μας δεν πρέπει να θεωρούνται ως επαγγελματικές συμβουλές. Πριν λάβετε οποιεσδήποτε αποφάσεις που σχετίζονται με την ασφάλιση ή αγοράσετε οποιοδήποτε ασφαλιστικό προϊόν, συνιστούμε ανεπιφύλακτα να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο ασφαλιστικό επαγγελματία ή οικονομικό σύμβουλο που μπορεί να παρέχει εξατομικευμένη καθοδήγηση με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις περιστάσεις σας.

Το περιεχόμενο στο detaildroid.com μπορεί να περιλαμβάνει απόψεις, απόψεις ή άλλες δηλώσεις από διάφορους συγγραφείς ή συντελεστές. Αυτές οι απόψεις και απόψεις είναι δικές τους και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του durationx.com ή των μελών της ομάδας του. Δεν υποστηρίζουμε συγκεκριμένα ασφαλιστικά προϊόντα, εταιρείες ή υπηρεσίες που αναφέρονται στον ιστότοπό μας και οποιαδήποτε αναφορά ή αναφορά είναι καθαρά για ενημερωτικούς σκοπούς.

Το androidhindi.com μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους ή πόρους τρίτων. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται αποκλειστικά για τη διευκόλυνσή σας και δεν έχουμε κανέναν έλεγχο του περιεχομένου ή της διαθεσιμότητας αυτών των εξωτερικών τοποθεσιών. Η συμπερίληψη οποιωνδήποτε συνδέσμων δεν συνεπάγεται απαραίτητα σύσταση ή έγκριση των απόψεων που εκφράζονται σε αυτούς.

Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το androidhindi.com προσβάσιμο και να λειτουργεί σωστά. Ωστόσο, δεν εγγυόμαστε την αδιάλειπτη ή χωρίς σφάλματα πρόσβαση στον ιστότοπο και δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για τυχόν προσωρινή μη διαθεσιμότητα ή τεχνικά ζητήματα πέρα ​​από τον έλεγχό μας.

Η χρήση του detaildroid.com και η εξάρτηση από οποιαδήποτε πληροφορία παρέχεται στον ιστότοπο γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη. Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, έμμεσης ή επακόλουθης απώλειας ή ζημίας, που προκύπτει από τη χρήση ή αδυναμία χρήσης του androidhindi.com ή του περιεχομένου του.

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε, να ενημερώσουμε ή να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε περιεχόμενο στο detaildroid.com χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε για τυχόν ενημερώσεις ή αλλαγές στις παρεχόμενες πληροφορίες.

Λάβετε υπόψη ότι το detaildroid.com συμμετέχει στο πρόγραμμα Google AdSense, το οποίο προβάλλει διαφημίσεις στον ιστότοπό μας. Αυτές οι διαφημίσεις παρέχονται από δίκτυα διαφημίσεων τρίτων και δεν έχουμε τον έλεγχο του περιεχομένου ή της ακρίβειας των διαφημίσεων. Η συμπερίληψη διαφημίσεων στον ιστότοπό μας δεν συνεπάγεται έγκριση ή σύσταση των προϊόντων ή των υπηρεσιών που διαφημίζονται.

Αυτή η αποποίηση ευθυνών υπόκειται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Χρησιμοποιώντας το detaildroid.com, συμφωνείτε με αυτήν την αποποίηση ευθυνών και τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στον ιστότοπό μας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβληματισμούς σχετικά με αυτήν την αποποίηση ευθυνών, επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@durationx.com .

Με εκτιμιση,

Η ομάδα του durationx.com