Νομισματοποίηση

Σας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε το durationx.com. Εκτιμούμε την υποστήριξή σας και προσπαθούμε να σας παρέχουμε ποιοτικό περιεχόμενο και μια φιλική προς τον χρήστη εμπειρία. Ως μέρος της προσπάθειάς μας να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Google AdSense, το οποίο μας επιτρέπει να προβάλλουμε διαφημίσεις στον ιστότοπό μας.

Διαβάστε τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των διαφημίσεων AdSense στο durationx.com :

Πίνακας περιεχομένων

Διαφημίσεις AdSense:

ένα. Οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας παρέχονται από το Google AdSense ή τους διαφημιστικούς συνεργάτες του. Αυτές οι διαφημίσεις δημιουργούνται με βάση διάφορους παράγοντες, όπως το ιστορικό περιήγησής σας, τα ενδιαφέροντα και το περιεχόμενο του ιστότοπού σας.

σι. Δεν έχουμε τον έλεγχο των συγκεκριμένων διαφημίσεων που εμφανίζονται. Η επιλογή, η τοποθέτηση και η στόχευση των διαφημίσεων καθορίζονται από τους αλγόριθμους και τις πολιτικές της Google.

ντο. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι οι διαφημίσεις που εμφανίζονται στο durationx.com είναι σχετικές και ενδιαφέρουν τους χρήστες μας. Ωστόσο, δεν υποστηρίζουμε ούτε εγγυόμαστε την ακρίβεια, την ποιότητα ή την καταλληλότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών που διαφημίζονται μέσω αυτών των διαφημίσεων.

Εμπειρία χρήστη:

ένα. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε μια θετική εμπειρία χρήστη στον ιστότοπό μας. Ενώ προβάλλουμε διαφημίσεις, λαμβάνουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι δεν επηρεάζουν τη συνολική χρηστικότητα και αναγνωσιμότητα του περιεχομένου μας.

σι. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα που σχετίζονται με την τοποθέτηση, τη μορφοποίηση ή τη λειτουργικότητα της διαφήμισης που επηρεάζουν αρνητικά την εμπειρία σας στο durationx.com, ενημερώστε μας στη διεύθυνση contact@durationx.com . Τα σχόλιά σας είναι πολύτιμα για εμάς καθώς εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε την ικανοποίηση των χρηστών.

Εξατομικευμένη Διαφήμιση και Απόρρητο:

ένα. Το Google AdSense χρησιμοποιεί cookie και παρόμοιες τεχνολογίες για την προβολή εξατομικευμένων διαφημίσεων με βάση τα ενδιαφέροντά σας και το ιστορικό περιήγησής σας. Για να παρέχει μια πιο προσαρμοσμένη διαφημιστική εμπειρία, η Google μπορεί να συλλέξει και να χρησιμοποιήσει ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή, την τοποθεσία και τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Πολιτική Απορρήτου της Google.

σι. Έχετε την επιλογή να ελέγχετε και να διαχειρίζεστε εξατομικευμένες διαφημιστικές προτιμήσεις μέσω της σελίδας Ρυθμίσεις διαφημίσεων που παρέχεται από την Google. Προσαρμόζοντας τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να εξαιρεθείτε από τις εξατομικευμένες διαφημίσεις ή να τροποποιήσετε τις κατηγορίες ενδιαφέροντος που χρησιμοποιούνται για τη στόχευση διαφημίσεων.

Πολιτικές AdSense:

ένα. Δεσμευόμαστε να τηρούμε τις πολιτικές και τις οδηγίες που ορίζονται από το Google AdSense. Αυτές οι πολιτικές διασφαλίζουν την ακεραιότητα και τη συνάφεια των διαφημίσεων που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας.

σι. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν εγκρίνουμε ούτε προωθούμε περιεχόμενο ή διαφημίσεις που παραβαίνουν τις πολιτικές του Google AdSense, συμπεριλαμβανομένου, ενδεικτικά, του απαγορευμένου περιεχομένου, της δόλιας δραστηριότητας ή της χειραγώγησης κλικ. Παρακολουθούμε ενεργά τις τοποθετήσεις διαφημίσεων για να διατηρήσουμε τη συμμόρφωση.

Αλλαγές στις Διαφημίσεις:

ένα. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε, να αφαιρέσουμε ή να ενημερώσουμε τις τοποθετήσεις διαφημίσεων στο durationx.com χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Αυτές οι αλλαγές ενδέχεται να προκύψουν ως μέρος των συνεχών προσπαθειών μας για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης της διαφήμισης και της εμπειρίας χρήστη.

Ευθύνη:

ένα. Ενώ προσπαθούμε να προβάλλουμε αξιόπιστες και αξιόπιστες διαφημίσεις, δεν φέρουμε ευθύνη για την ακρίβεια, την αξιοπιστία ή την ποιότητα των προϊόντων, υπηρεσιών ή περιεχομένου που παρέχονται μέσω αυτών των διαφημίσεων. Τυχόν αλληλεπιδράσεις ή συναλλαγές που πραγματοποιούνται μεταξύ εσάς και των διαφημιζόμενων είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

σι. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν ζημιές, απώλειες ή διαφωνίες που προκύπτουν από τις αλληλεπιδράσεις σας με τις διαφημίσεις που εμφανίζονται στο durationx.com.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ανησυχίες ή απορίες σχετικά με τις διαφημίσεις AdSense στο durationx.com, επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@durationx.com . Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να αντιμετωπίσουμε τυχόν ανησυχίες που μπορεί να έχετε.

Χρησιμοποιώντας το durationx.com, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε με τους όρους που περιγράφονται σε αυτήν τη σελίδα “Δημιουργία εσόδων με διαφημίσεις AdSense”, καθώς και με τους γενικούς όρους και προϋποθέσεις που καθορίζονται στον ιστότοπό μας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας.

Με εκτιμιση,

Η ομάδα του durationx.com