Κόντρα Ζέττας Μακρή και Νίκου Καραθανασόπουλου στη Βουλή: Σεξιστική η αναφορά για φοιτήτριες sugar daddies DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Κόντρα Ζέττας Μακρή και Νίκου Καραθανασόπουλου στη Βουλή: Σεξιστική η αναφορά για φοιτήτριες sugar daddies

Νέα ένταση σε υψηλούς τόνους για την αναφορά Κουτσούμπα σε «φοιτήτριες sugar daddies» προκλήθηκε στη Βουλή, μεταξύ της υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος υποστήριξε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής την αναφορά που έκανε ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, λέγοντας πως τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και «η επιβολή διδάκτρων αναγκάζει φοιτήτριες να αναζητούν sugar daddies για να καλύψουν τις σπουδές τους».

Η υφυπουργός Παιδείας, Ζέττα Μακρή ζήτησε τον λόγο και είπε πως «όταν άκουγα το πρωί τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ να κάνει αυτή την αναφορά δεν πίστευα στα αυτιά μου, το ξανακούω και τώρα από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ. Θλίβομαι πάρα πολύ και ως γυναίκα. Είναι μια απαράδεκτη σεξιστική δήλωση αυτή. Λυπάμαι πάρα πολύ που την αναφέρατε και επιμένετε κιόλας…»

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος τής απάντησε από τα έδρανα και σε υψηλούς τόνους ότι «αλλοιώνετε αυτό που λέμε… Είναι μία πραγματικότητα. Εμείς καταγγέλλουμε την πραγματικότητα. Αυτή την πραγματικότητα εσείς την θρέφετε με τις πολιτικές σας που μετατρέπετε τα κορίτσια σε συνοδούς υπηρεσιών πολυτελείας και αυτό είναι κατάπτυστο. Αυτό λέμε ως ΚΚΕ

Η υφυπουργός, του ανταπάντησε πως «θλίβομαι ακόμα περισσότερο που επιμένετε…».

To άρθρο Κόντρα Ζέττας Μακρή και Νίκου Καραθανασόπουλου στη Βουλή: Σεξιστική η αναφορά για φοιτήτριες sugar daddies δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *