Λάμπρος Κωνσταντάρας για Δημήτρη Παπανώτα: Είναι εδώ και μετά αλλού, ό,τι να να DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Δημήτρη Παπανώτα: Είναι εδώ και μετά αλλού, ό,τι να να

“Ο Παπανώτας κτηνίατρος έχει σπουδάσει και ασχολείται με την τηλεόραση” τόνισε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Την δική του άποψη εξέφρασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, το μεσημέρι της Πέμπτης στον αέρα του Fay’s Time του ΣΚΑΪ, για τα αιχμηρά σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Νόνη Δούνια και την πρόθεση της να βρεθεί υποψήφια ευρωβουλευτής.

«Ο κ. Παπανώτας τα αναίρεσε και από εκεί που έλεγε από σεβασμό στην κ. Δούνια, έγινε τώρα τι θα πάει στην Ευρωβουλή; Δηλαδή, ο τύπος δεν κάθεται κάπου η μπίλια να φάμε ψάρι.

Είναι εδώ και μετά αλλού. Ό,τι να ναι. Μία φοβερή σύγχυση» τόνισε, αρχικά, ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης της Φαίης Σκορδά.

«Ή μάλλον ζηλεύει που δεν είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής αυτός και είναι η Νόνη Δούνια (και αν είναι). Και λέει τι θα πάει να τους μάθει μόντελινγκ; Προερχόμαστε από ένα άσχημο σχόλιο προς την Μπέττυ Μαγγίρα και σε ένα άσχημο σχόλιο στην Νόνη Δούνια».

«Τιμή και καμάρι είναι και σε έναν άντρα, αν θέλει να αλλάξει καριέρα στα 50. Και ο Παπανώτας κτηνίατρος έχει σπουδάσει και ασχολείται με την τηλεόραση.

Τιμητικό είναι; Αδιάφορο. Μία γνώση παραπάνω. Όχι, το λέω γιατί η Νόνο Δούνια να διδάξει μόντελινγκ και ο Παπανώτας, που θέλει να πάει στην Ευρωβουλή, να τους δείξει πως στειρώνουν τα κουνέλια.

Όλα τα έχουμε δει πια. Καταλαβαίνετε να με νοιάζει αν με πιάσει στο στόμα του; Να λέμε την κοινή λογική» υπογράμμισε οΛάμπρος Κωνσταντάρας.

To άρθρο Λάμπρος Κωνσταντάρας για Δημήτρη Παπανώτα: Είναι εδώ και μετά αλλού, ό,τι να να δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *