Κατηγορείται ότι βίαζε ανιψιά του από τα 8 της χρόνια στη Θεσσαλονίκη DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Κατηγορείται ότι βίαζε ανιψιά του από τα 8 της χρόνια στη Θεσσαλονίκη

Ο βιασμός που κατήγγειλε στη Θεσσαλονίκη κινητοποίησε την αστυνομία ταχύτατα. Ο κατηγορούμενος καλείται να δώσει απαντήσεις για μια σειρά από στοιχεία σε βάρος του…

Την ανήλικη ανιψιά του κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά για μία πενταετία ένας 42χρονος σε περιοχή της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης, όπως αποκάλυψε η έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί καταγγελία της 22χρονης, σήμερα, φερόμενης παθούσας, σύμφωνα με την οποία κατά την περίοδο 2010-2015, όταν η ίδια ήταν ανήλικη (από τα 8 έως τα 13 έτη) ο 42χρονος – εξ αγχιστείας – θείος της, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της, προέβη κατ’ επανάληψη και χωρίς τη θέλησή της σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε – επιπλέον – ότι κατά το 2010 ο ίδιος παρακολουθούσε ενώπιον του 4χρονου γιου του και του 7χρονου ανιψιού του ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου. Κατά την προανάκριση δε, ερευνήθηκε καταγγελία της ετεροθαλούς αδελφής του για άσεμνες χειρονομίες και προτάσεις που έκανε σε βάρος της, προσβάλλοντας τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, εναντίον του 42χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιων πράξεων με ανηλίκους ή ενώπιον τους, κατάχρησης ανηλίκων και απειλής. Η δικογραφία διαβιβάζεται στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου ημεδαπού, για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους ή ενώπιον τους, κατάχρηση ανηλίκων και απειλή.

Προηγήθηκε καταγγελία 22χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία σε χρονικό διάστημα που ήταν ανήλικη κατά τα έτη 2010 μέχρι 2015 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο ανωτέρω – σύζυγος της θείας της, εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονιών της, προέβη κατ εξακολούθηση και χωρίς τη θέληση της σε ασελγείς σε βάρος της πράξεις.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

To άρθρο Κατηγορείται ότι βίαζε ανιψιά του από τα 8 της χρόνια στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *