Παναθηναϊκός: Πέντε γκολ επί της Β’ ομάδας και τετραήμερη άδεια DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Παναθηναϊκός: Πέντε γκολ επί της Β’ ομάδας και τετραήμερη άδεια

Ελλείψει αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, λόγω της διακοπής για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, ο Φατίχ Τερίμ προγραμμάτισε προπονητικού χαρακτήρα φιλικό διάρκειας 60 λεπτών με τη Β’ ομάδα, προκειμένου το “τριφύλλι” να κρατήσει τους παίκτες του σε καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 5-0 της ομάδας Β των “πρασίνων”, σε προπονητικό φιλικό στο “Γ. Καλαφάτης”, με δύο γκολ του Γερεμέγεφ (10’, 43’), δύο του Αϊτόρ (30’, 60’) και ένα του Τζούριτσιτς (14’), ενώ δοκάρι είχε ο Ούγκο.

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έπαιξε για 55 λεπτά με τη Β’ ομάδα. Απόντες ήταν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Λοντίγκιν, Ακαϊντίν ενώ με άδεια απουσίασαν οι Ζέκα, Μλαντένοβιτς.

Την ίδια ώρα ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο έκαναν οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, οι οποίοι (μαζί με τον Ζέκα) θα ενταχθούν από την Παρασκευή (15/3) στην Εθνική Ανδρών.

Η επόμενη προπόνηση του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένη την προσεχή Τρίτη (19.03.2024) το απόγευμα. Οι “πράσινοι” (πλην διεθνών) πήραν τετραήμερη άδεια απ’ τον Φατίχ Τερίμ.

Η πρώτη ομάδα αγωνίστηκε με τους: Ξενόπουλο, Βαγιαννίδη (40’ Κώτσιρα), Χουάνκαρ, Αράο, Ούγκο, Ρουμπέν (45’ Μπερνάρ), Βιλένα, Αϊτόρ, Λημνιό (40’ Παλάσιος), Τζούριτσιτς, Γερεμέγεφ.

Η δεύτερη ομάδα αγωνίστηκε με τους: Λίλο (31’ Μαργκόνο), Λάμψια (31’ Τουρκοχωρίτη), Προδρομίτη (45’ Συμεωνίδη), Κάτρη (45’ Χατζηιωάννου), Κυριόπουλο (31’ Μαρτίνη), Φρόκου (31’ Καραμπά, 50’ Τσεβά), Αθανασακόπουλο (31’ Κρυπαράκο), Σαρδέλη (31’ Καλοσκάμη), Μαντσίνι Ντ. (55’ Σγούρο), Φουρτάδο (31’ Μαντσίνι Β.), Μπιλάλ (31’ Νταμπίζα, 45’ Λιούμη).

To άρθρο Παναθηναϊκός: Πέντε γκολ επί της Β’ ομάδας και τετραήμερη άδεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *