Σταύρος Μαυρίδης: Μπήκα σε ψυχιατρείο αλλά βγήκα από την κόλαση του αλκοόλ DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Σταύρος Μαυρίδης: Μπήκα σε ψυχιατρείο αλλά βγήκα από την κόλαση του αλκοόλ

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο Σταύρος Μαυρίδης στην κάμερα του Alpha, μιλώντας για τον εθισμό του στο αλκοόλ, την εισαγωγή του σε ψυχιατρείο αλλά και τη στήριξη του ηθοποιού Σπύρου Μπιμπίλα. 

Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του μιλώντας για την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της ζωής του κατά την οποία η ανεργία τον οδήγησε στον εθισμό με το αλκοόλ και στην ψυχιατρική κλινική.

Ο Σταύρος Μαυρίδης με δάκρυα στα μάτια είπε: «Έχω να βγω στην τηλεόραση περίπου 4 χρόνια. Ήταν εισαγγελική παρέμβαση η εισαγωγή μου στο ψυχιατρείο, η οποία κράτησε 40 ημέρες. Η πίστη μου στον Θεό μου έδωσε τη δύναμη να σταθώ και πάλι στα πόδια μου.

Ο Θεός έκανε θαύμα και με έβγαλε από την κόλαση του αλκοόλ μετά το ψυχιατρείο. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο, γιατί με αγάπησε και με στήριξε. Από δω και πέρα θα δείξω ποιος πραγματικά είμαι».

Στη συνέχεια θυμήθηκε τις μέρες που πέρασε στο ψυχιατρείο και εξομολογήθηκε: «Μετά το ψυχιατρείο, αντί να πάω στο σπίτι μου πήρα το καράβι και πήγα στα αδέλφια μου στη Σάμο. Με βοήθησαν οικονομικά την περίοδο του κορονοϊού και μετά τον κορονοϊό, γιατί δεν δούλευε ούτε η εστίαση στην οποία απασχολούμουν».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σχέση του με τον ηθοποιό, Σπύρο Μπιμπίλα και για τη στήτιξη που του έδειξε.

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν από τους πρώτους που ήρθαν να με δουν στην ψυχιατρική κλινική μαζί με τον Θοδωρή Προκοπίου. Είναι αληθινός φίλος για μένα», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Η Σαλαμίνα είναι η μεγάλη μου αγάπη, είναι ο τόπος που γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που ανδρώθηκα και εκεί θα ήθελα να «φύγω». Η Σαλαμίνα είναι το νησί των ονείρων μου», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Σταύρος Μαυρίδης.

To άρθρο Σταύρος Μαυρίδης: Μπήκα σε ψυχιατρείο αλλά βγήκα από την κόλαση του αλκοόλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *