Δικηγόρος 12χρονης: Έμαθε την πρόταση της εισαγγελέως και είναι σε χειρότερη κατάσταση από πριν DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Δικηγόρος 12χρονης: Έμαθε την πρόταση της εισαγγελέως και είναι σε χειρότερη κατάσταση από πριν

Την πεποίθηση πως η πρόταση της εισαγγελέως για τον Ηλία Μίχο και την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό δεν θα περάσει, εξέφρασε η δικηγόρος της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου.

Μιλώντας στο Live News, η δικηγόρος της 12χρονης από τον Κολωνό ανέφερε πως προκαλεί πλήθος ερωτημάτων η πρόταση της εισαγγελέως για απαλλαγή του βασικού Ηλία Μίχου για τα αδικήματα του βιασμού και της μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Ανέφερε επίσης πως η άτυχη κοπέλα είναι σε χειρότερη κατάσταση από πριν και πως νιώθει ότι τιμωρείται η ίδια.

«Έχω μιλήσει με την 12χρονη. Το έχει μάθει και είναι σε χειρότερη κατάσταση από πριν. Νοιώθει πως τιμωρείται η ίδια καθώς από την πρώτη στιγμή έχει υποστηρίξει πως η μητέρα του είναι αθώα. Κλαίει, δεν βγαίνει από το δωμάτιο και δεν θέλει να πάει σχολείο», είπε.

Συνέχισε λέγοντας πως «δεν θέλω να κάνω αγόρευση μέσω τηλεοπτικών εκπομπών. Αύριο είναι η αγόρευση και θεωρούμε πως με τα αποδεικτικά στοιχεία, η πρόταση της εισαγγελέως δεν θα γίνει αποδεκτή και ο βασικός κατηγορούμενος θα δικαστεί για το έγκλημα του βιασμού. Ο βιασμός είναι ισόβια κάθειρξη και αυτό προσπαθεί να αποφύγει ο κατηγορούμενος. Εμείς πιστεύουμε αυτά που έχει πει το παιδί και έχει περιγράψει το πώς έγινε ο βιασμός. Θέλουμε να δικαιωθεί αυτό το παιδί».

To άρθρο Δικηγόρος 12χρονης: Έμαθε την πρόταση της εισαγγελέως και είναι σε χειρότερη κατάσταση από πριν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *