Παύλος: Δεν συζητάω για την υγεία του Βασιλιά Καρόλου, τον προσέχουν πολύ καλα DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Παύλος: Δεν συζητάω για την υγεία του Βασιλιά Καρόλου, τον προσέχουν πολύ καλα

Ο Παύλος, βρέθηκε στην Αθήνα και μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού», για το μνημόσυνο που έγινε στην Αγγλία για τον πατέρα του, τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο αλλά και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Βασιλιάς Κάρολος

Τον πρωτότοκο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, αποκάλυψε πως το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του πατέρα του έγινε στην Αγγλία για να μπορέσουν να τον τιμήσουν όσοι δεν είχαν δυνατότητα να έρθουν στην Αθηνα. Επίσης ναφέρθηκε και στη μάχη με τον καρκίνο, που δίνει ο νονός της κόρης του Μαρίας Ολυμπίας, ο Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας. 

«Δεν με βλέπετε καθημερινά αλλά εδώ είμαι. Πηγαινοέρχομαι, αλλά δεν ανακοινώνω πότε πηγαινοέρχομαι», είπε αρχικά ο Παύλος.

«Κάναμε το μνημόσυνο στην Αγγλία για να τιμήσουν τον πατέρα μου όσοι δεν μπορούσαν να έρθουν στην Αθήνα», πρόσθεσε.

Τέλος, για το πρόβλημα που αντιμετωπίζειο Βασιλιάς Κάρολος, απάντησε: «Είναι δικά του θέματα, δεν είναι για μένα να συζητάω για την υγεία του. Τον προσέχουν πολύ καλά. Ελπίζω να είναι καλά σύντομα».

Κλείνοντας, ο Παύλος αποκάλυψε πως θα ταξιδέψει για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας: «Εγώ θα ξαναφύγω να δω τα παιδιά μου στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη».

To άρθρο Παύλος: Δεν συζητάω για την υγεία του Βασιλιά Καρόλου, τον προσέχουν πολύ καλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *