Ελένη Φουρέιρα: Είπα στη μητέρα μου «μη το ξαναπείς αυτό στο παιδί» DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Ελένη Φουρέιρα: Είπα στη μητέρα μου «μη το ξαναπείς αυτό στο παιδί»

Τα δικά της βιώματα γύρω από τον ρατσισμό, εξήγησε η Ελένη Φουρέιρα, αναφορικά με σχόλια που έχει δεχτεί στο παρελθόν για την καταγωγή της, ενώ μίλησε και για ένα περιστατικό που συνέβη με τη μητέρα της και τον γιό της. 

Μετά το ομοφοβικό επεισόδιο που συνέβη στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, λίγες μέρες πριν, η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε πως της φοβάται για το παιδί της και τον τρόπο που θα μεγαλώσει όσα γίνονται στην κοινωνία. Η τραγουδίστρια μίλησε και για τον ρατσισμό που έχει δεστεί ως παιδί. 

«Οι μισοί λένε «ας αφήσουμε τους ανθρώπους να κάνουν ό,τι θέλουν» και όταν πάνε στο σπίτι λένε «αν γίνει ο γιος μου gay θα τρελαθώ». Εγώ μεγαλώνω ένα παιδί και όταν είδα αυτό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν φοβήθηκα αν ο γιος μου θα πέσει θύμα μπούλινγκ, φοβήθηκα ο γιος μου να μη γίνει θύτης», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

«Κι εγώ ως παιδί έχω ακούσει έλα μωρέ την Αλβανίδα, έλα μωρέ την κ…αλβανίδα. Το έχω ακούσει πάρα πολλές φορές», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα και στη συνέχεια περιέγραψε ένα περιστατικό με τον γιο της και την μητέρα της.

«Είναι ο γιος μου και έχει έρθει στο δωμάτιο μου με τη μαμά μου και κάποια στιγμή άρχισε να παίζει με τις τσάντες μου, τα κραγιόν. Και του λέει η μαμά μου τελείως ασυναίσθητα «όχι, τι τα θες εσύ αυτά, εσύ είσαι άντρας». Το λέει μία, καταπίνω λίγο περίεργα.

Πιάνει ένα κραγιόν ο μικρός, «μην τα πιάνεις εσύ αυτά, εσύ είσαι άντρας» που η μάνα μου είναι ένας άνθρωπος πολύ ανοιχτόμυαλος. Της λέω μην το ξαναπείς αυτό, δεν θέλω στο υποσυνείδητό του να περάσει ότι εσύ είσαι άντρας. Μεγαλώνοντας να νιώθει ότι πρέπει να είναι άντρας», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: Είπα στη μητέρα μου «μη το ξαναπείς αυτό στο παιδί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *