Σπείρα διακινούσε ναρκωτικά σε Δράμα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη – Συνελήφθησαν 12 άτομα DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Σπείρα διακινούσε ναρκωτικά σε Δράμα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη – Συνελήφθησαν 12 άτομα

Σπείρα αποτελούμενη από 37 άτομα που δραστηριοποιούνταν στη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα και την Καβάλα, διακινούσε και προμήθευε ναρκωτικά σε 267 ανθρώπους. 

Η Ασφάλεια Δράμας, του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νευροκοπίου Δράμας με την συνδρομή της ΟΠΚΕ και τη βοήθεια ενός αστυνομικού σκύλου, συνέλαβαν χθες 12 μέλη της συμμορίας. Η σύλληψη έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Δράμας για να εντοπιστούν οι διακινητές των ναρκωτικών.

 Πρόκειται για πέντε ημεδαπούς και επτά αλλοδαπούς, ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει άλλα 25 άτομα – μέλη της συμμορίας.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης «από την πολύμηνη επιτήρηση της δράσης του κυκλώματος και την πρόοδο των ερευνών, εξακριβώθηκε ότι από τον μήνα Ιούνιο του έτους 2022 έως και τον Μάρτιο του 2024, οι παραπάνω δράστες είχαν συγκροτήσει εγκληματική σπείρα, με διακριτούς ρόλους, η οποία δραστηριοποιούνταν στη εισαγωγή στη χώρα ναρκωτικών ουσιών και διακίνηση αυτών στους νομούς Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Δράμας».

Ακολούθησε καλά οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν οι δράστες και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερις οικίες των δραστών.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 7 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους ενός κιλού και 926,7 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες με μικροποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 3.250 Ευρώ, 2 ζυγαριές ακριβείας και κινητά τηλέφωνα.

To άρθρο Σπείρα διακινούσε ναρκωτικά σε Δράμα, Καβάλα, Θεσσαλονίκη – Συνελήφθησαν 12 άτομα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *