Η αγκαλιά με μια «μικρή πριγκίπισσα», το σκυλάκι και οι φακοί επαφής – Οσα έκανε ο Κασσελάκης πριν μπει στο στρατόπεδο DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Η αγκαλιά με μια «μικρή πριγκίπισσα», το σκυλάκι και οι φακοί επαφής - Οσα έκανε ο Κασσελάκης πριν μπει στο στρατόπεδο

Μια βόλτα στην πόλη της Θήβας επέλεξε να κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης πριν περάσει το κατώφλι του Στρατοπέδου το μεσημέρι της Παρασκευής (15.03.2024) προκειμένου να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με ένα πλατύ χαμόγελο και ιδιαίτερα ευδιάθετος περπάτησε στην πόλη της Θήβας πριν μπει στο στρατόπεδο, έκανε μια σύντομη ομιλία και δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν.

Δεν έλειψαν τα ψώνια της τελευταίας στιγμής μπαίνοντας σε ένα κατάστημα οπτικών για να αγοράσει φακούς επαφής, δέχτηκε πολλές ευχές από τον κόσμιο, ενώ είχε και μια γλυκιά συνομιλία με μια «μικρή πριγκίπισσα».

Ήταν ένα μικρό κοριτσάκι ντυμένο πριγκίπισσα που έβαλε τα κλάματα γιατί ήθελε να τον πλησιάσει, με τον Στέφανο Κασσελάκη να το φέρνει ο ίδιος δίπλα του, προσφέροντάς του μία μεγάλη αγκαλιά.

Οι selfies είχαν την τιμητική τους, ακόμα και με μαθητές και είχε παράλληλα και μια ιδιαίτερη συνομιλία με ένα μικρό αγόρι.

Η παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων κατά την σύντομη παραμονή του στη Θήβα ήταν έντονη και με χαμόγελο απαντούσε σε όλους αν και έδειχνε βιαστικός.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και σε πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί με τον ίδιο μάλιστα να κρατά στα χέρια του ένα πανέμορφο σκυλάκι. «Τιμή μας που ήρθες να υπηρετήσεις στη Θήβα», του είπαν κάποιοι.

Σχολίασε μάλιστα και το θέμα της ημέρας την απομάκρυνση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ… «Η παραίτηση της κυρίας Ασημακοπούλου και άλλων στελεχών του υπουργείου Εσωτερικών εγείρει πολλά ερωτήματα για το πώς λειτουργεί το υπουργείο και η κυρία Κεραμέως», είπε για να συμπληρώσει. «Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αυτή η κατάσταση, υπάρχει μία εναλλακτική στον τόπο μας, χτίζουμε κάθε μέρα σοβαρές προτάσεις», κατέληξε.

 

To άρθρο Η αγκαλιά με μια «μικρή πριγκίπισσα», το σκυλάκι και οι φακοί επαφής – Οσα έκανε ο Κασσελάκης πριν μπει στο στρατόπεδο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *