Η Σοφία Καρβέλα «θυμάται» πώς μπήκε για απεξάρτηση: Η μαμά μου με πήγε για μια μέρα κι έμεινα 33 DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Η Σοφία Καρβέλα «θυμάται» πώς μπήκε για απεξάρτηση: Η μαμά μου με πήγε για μια μέρα κι έμεινα 33

Χαμογελαστή η Σοφία Καρβέλα, 17 χρόνια μετά την απεξάρτησή της από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, μοιράζεται τη δική της ιστορία από τη μέρα που πήγε για απεξάρτηση και που της άλλαξε τη ζωή.

Η κόρη της Άννας Βίσση, ανέβασε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας στα αγγλικά την ιστορία από τη μέρα που την πήγαν για αποτοξίνωση. «Ήταν μία μέρα μετά τα γενέθλια του πατέρα μου», αποκάλυψε η Σοφία Καρβέλα, η οποία ήταν χρόνια εξαρτημένη στο αλκοόλ.

«Η αποτοξίνωσή μου ξεκίνησε στις 9/9 /08. Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του μπαμπά μου. Ο σκύλος μου, η μαμά και ένας φίλος με οδήγησαν στο κέντρο αποτοξίνωσης. Έβρεχε και δεν ήθελα να πάω. Είπα δεν είμαι έτοιμη για αυτό. Ας το κάνουμε τη Δευτέρα. Δεν είχα ιδέα τι σήμαινε αυτή η ημέρα για εμένα.

Η μαμά μου μου είπε: “Ας επισκεφτούμε το μέρος να δούμε πώς είναι και επιστρέφουμε σπίτι”. Κατέληξα να μένω εκεί 33 ημέρες.

Θυμάμαι τον σκύλο μου να γραντζουνά τη γυάλινη πόρτα γιατί η είσοδος επιτρεπόταν μόνο στους εθισμένους. Μπορώ να γίνω σαρκαστική για τον εθισμό μου στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ αλλά σήμερα νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι παρέμεινα ζωντανή και νηφάλια. Αν παλεύεις σε νιώθω πολύ» έγραψε η Σοφία Καρβέλα.

To άρθρο Η Σοφία Καρβέλα «θυμάται» πώς μπήκε για απεξάρτηση: Η μαμά μου με πήγε για μια μέρα κι έμεινα 33 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *