Ζέτα Θεοδωροπούλου: Επέλεξα να έχω τον γιο μου κοντά μου επειδή δεν ήταν δυνατόν να είναι ο άντρας μου DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Επέλεξα να έχω τον γιο μου κοντά μου επειδή δεν ήταν δυνατόν να είναι ο άντρας μου

Φορτισμένη συναισθηματικά η Ζέτα Θεοδωροπούλου στην πασαρέλα του My Style Rocks.

Πλάι στον γιο της, το απόγευμα της Παρασκευής, είδαμε την Ζέτα Θεοδωροπούλου να συναντά την Κατερίνα Καραβάτου στην πασαρέλα του Gala για το My Style Rocks με την παρουσιάστρια να σχολιάζει, με τρυφερότητα, “μας διέλυσες τώρα λίγο”.

“Και γω συγκρατήθηκα! Είμαι συγκινημένη και χαίρομαι. Είναι η πρώτη φορά που στην ουσία εκθέτω ένα από τα τρία μου παιδιά.

Σε γενικές γραμμές δεν τα έχω βγάλει ποτέ στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο τα προστατεύω” τόνισε, συγκινημένη, η παίκτρια του My Style Rocks. 

“Σήμερα επέλεξα να έχω τον γιο μου κοντά μου επειδή δεν ήταν δυνατόν να είναι ο άντρας μου.

Δεν θα ήθελα δίπλα κάποιον άλλον, παρά μόνο κάποιον από τους γιους μου” πρόσθεσε, με δάκρυα, Ζέτα Θεοδωροπούλου αποκαλύπτοντας πως φορούσε στην πασαρέλα του My Style Rocks το νυφικό με το οποίο παντρεύτηκε τον σύζυγο της.

  

“Πηγαίνω σε κάποιες ωραίες αναμνήσεις, εννιά χρόνια πίσω, είχα περάσει πάρα πολύ ωραία στον γάμο μου. Ήθελα στα επτά χρόνια να κάναμε ένα πάρτι και είχα πει πως… ξαναπαντρεύομαι, τόσο ωραία είχαμε περάσει”.

To άρθρο Ζέτα Θεοδωροπούλου: Επέλεξα να έχω τον γιο μου κοντά μου επειδή δεν ήταν δυνατόν να είναι ο άντρας μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *