Νέος Κόσμος: «Μου έκοψε τα μαλλιά στη μέση του δρόμου» – Γυναίκα καταγγέλλει επίθεση από άγνωστο άνδρα DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Νέος Κόσμος: «Μου έκοψε τα μαλλιά στη μέση του δρόμου» – Γυναίκα καταγγέλλει επίθεση από άγνωστο άνδρα

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έζησε μια γυναίκα στο Νέο Κόσμο, το απόγευμα της Τρίτης (12.03.2024) όταν λίγα μέτρα από το μετρό δέχτηκε επίθεση από άγνωστο άντρα ο οποίος αφού της έκοψε τα μαλλιά, τράπησε σε φυγή.

«Μου έκοψε την τούφα από τα μαλλιά και μου την πέταξε μπροστά μου και άρχισε να γελάει και να με κοροϊδεύει», ανέφερε η καταγγέλλουσα στο LIVE NEWS η οποία την ώρα της επίθεσης βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από το μετρό στον Νέο Κόσμο.

«Εγώ εντάξει τα έχασα εκείνη την ώρα προφανώς, ούτε φωτογραφία κατάφερα, δεν σκέφτηκα τίποτα εκείνη την ώρα», συμπληρώνει.

Ήταν ώρα αιχμής. Ο κόσμος γύρω της ήταν αρκετός. Ξαφνικά νιώθει μία ανδρική φιγούρα από πίσω της να πειράζει τα μαλλιά της.

Η κοπέλα πάγωσε. Έβλεπε έναν άγνωστο άνδρα να κρατάει μία ολόκληρη τούφα από τα μαλλιά της.
«Απλά σάστισα, τον κοίταγα, είχα κανονίσει ραντεβού σε ένα μαγαζί απέναντι οπότε πήγα και έκατσα εκεί γιατί από τη σύγχυση άρχισα να ζαλίζομαι και στην πορεία εκείνος πήγε σε ένα κατάστημα δίπλα και έδειξε τα γεννητικά του όργανα».

Ο άγνωστος άνδρας κρατούσε στα χέρια του ένα λεπίδι, με το οποίο έκοψε τα μαλλιά της νεαρής. Δεν προσπάθησε να κάνει τίποτα παραπάνω. Δεν την απείλησε, αλλά ούτε και έκλεψε κάτι από τα προσωπικά της αντικείμενα.

«Η αλήθεια είναι ότι είναι σίγουρα τρελός. Και γενικά το βλέμμα του και το ύφος του ήταν εντελώς χαμένου ανθρώπου ότι «δεν ξέρω τι μου γίνεται», είπε και συμπλήρωσε:

«Θεωρώ ότι θα το έκανε σε όποιον περνούσε από το σημείο. Το βλέμμα του ήταν χαμένο, οπότε σίγουρα υπάρχει θέμα ψυχολογικής φύσεως. Τρόμαξα και αιφνιδιάστηκα. Έχω τον νου μου πια όταν περπατάω έξω».

Μετά από το πρώτο σοκ, το κορίτσι πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής να καταγγείλει το περιστατικό. Έδωσε μία λεπτομερή περιγραφή του δράστη, στην προσπάθειά της να προστατεύσει κι άλλους από ανάλογες επιθέσεις.

«Αφρικανός, πολύ ψηλός, πολύ αδύνατος και είχε ένα κόκκινο-μαύρο backpack, ράστα μαλλιά. Στη συνέχεια αφού έδωσα την κατάθεση στην αστυνομία πέρασαν κάποια παιδιά και είπαν ότι μπήκε στο μετρό».

Για την επίθεση γίνεται έρευνα, με τις Αρχές να συλλέγουν πληροφορίες ώστε να βρεθούν σύντομα στα ίχνη του δράστη.

To άρθρο Νέος Κόσμος: «Μου έκοψε τα μαλλιά στη μέση του δρόμου» – Γυναίκα καταγγέλλει επίθεση από άγνωστο άνδρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *