«Σε ραντεβού πήγες; Να μου δώσεις τα μισά» – Αποκαλυπτικοί διάλογοι για την υπόθεση του Κολωνού – Ξεσπά η γιαγιά της ανήλικης DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

«Σε ραντεβού πήγες; Να μου δώσεις τα μισά» - Αποκαλυπτικοί διάλογοι για την υπόθεση του Κολωνού - Ξεσπά η γιαγιά της ανήλικης

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως  σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό την ώρα που δεν έχουν κοπάσει οι αντιδράσεις για την πρόταση της εισαγγελέα

Η εισαγγελέας ζήτησε να αθωωθεί για το αδίκημα του βιασμού ο 54χρονος από τον Κολωνό, αλλά από την άλλη να καταδικαστεί για εκείνο της διακεκριμένης κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Και η αλήθεια είναι ο 54χρονος μέσα από δεκάδες sms, όπως παρουσίασε το Mega επιχειρούσε να παγιώσει μια αρρωστημένη κατάσταση ως φυσιολογική και να πείσει την ανήλικη πως αυτό που είχαν ήταν δήθεν σχέση και όχι βιασμός.

«Θέλω να κάνουμε έρωτα. Μου λείπεις», αναφέρει σε μήνυμά του ο 54χρονος.

Άλλοτε της μιλούσε τρυφερά ως μια πατρική φιγούρα στη ζωή της.

«Καλημέρα, καλό μήνα… Στις 15 ανοίγουν τα σχολεία, έχεις μέρες ακόμα οπότε κοιτά να περνάς καλά».

Άλλοτε την ρωτούσε ωμά για τα ραντεβού με επίδοξους πελάτες.

«Κοιμάσαι; Έδωσα το κινητό στον αδελφό σου και είδα ότι σε πήρε ο άλλος από Instagram… για ραντεβού κατάλαβα».

«Σε ραντεβού πήγες; Να μου δώσεις τα μισά».

«Τις φωτογραφίες τις τράβαγε ο 54χρονος. Μου έλεγε τι να κάνω και πώς να στηθώ στον φακό. Μου έδινε οδηγίες πώς να βγάλω και μόνη μου. Μου είχε πάρει ένα εσώρουχο. Με τράβαγε φωτογραφίες με αυτό και μετά τις πουλούσε», ανέφερε η 12χρονη.

Η αλήθεια είναι πως αυτές οι καταθέσεις δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης πως ο 54χρονος είχε ενεργό ρόλο στο να εκδίδεται η ανήλικη, ωστόσο η εισαγγελέας έκρινε πως δεν ήταν μαστροπός αλλά ένας άνθρωπος που ναι μεν τη διευκόλυνε να εκδίδεται χωρίς όμως χρηματικό όφελος.

«Έβαζαν 20 και 25 ευρώ στην κάρτα της μαμάς μου για τις φωτογραφίες. Κάποιες φορές έβαζαν και 50 ευρώ. Οι άνδρες μου ζήταγαν το IBAN και το έδινε ο 54χρονος. Κάποιοι έβαζαν χρήματα επειδή τους είχε στείλει φωτογραφίες και βίντεο».

Αντιθέτως για τη μητέρα της 12χρονης η εισαγγελέας ήταν καταπέλτης. Στην αγόρευση της είπε πως έχει το μεγαλύτερο ηθικό βάρος και από τους 26 κατηγορούμενους και πως γνώριζε όλα όσα περνούσε η μικρή κόρη της.

Μαζί με τον περιβόητο «Μιχάλη» η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε να κριθεί ένοχη η μάνα για μαστροπεία καθώς όπως είπε η ανήλικη κόρη της αφόρητες πιέσεις να βρει με κάθε τρόπο εισόδημα.

-Να σου πω κάτι, εεε. Δεν λες να στείλει κανέναν 20;

-Μαμά…

-Μαμούνια. Ψάχνω να βρω 15 ευρώ για μαύρο, πιπάκια και δεν βρίσκω.

-Γεια, μαμά.

«Ξεπλένουν ένα τέρας»

Η γιαγιά της ανήλικης ξεσπά μιλώντας στο Live News… «Να πω ότι μου αρέσουν; Δεν μου αρέσουν αυτά που λένε και η κυρία Εισαγγελέας αυτά που είπε. Είναι ντροπή, μεγάλη ντροπή, ντροπή, ντροπή τους. Ξεπλένουν ένα τέρας και καταδικάζουν μια αθώα μάνα» θα πει φανερά εξοργισμένη με την εισήγηση της εισαγγελέως να απαλλαχθεί ο βασικός κατηγορούμενος από τις κατηγορίες του βιασμού και τις μαστροπείας. «Τι τιμωρία είναι αυτή; Τι κακό πράγμα; Τι κράτος είναι αυτό; Τι δικαιοσύνη είναι αυτή; Εγώ πίστευα στην ελληνική δικαιοσύνη. Το έλεγα τόσες ημέρες, τώρα τι είναι αυτά που κάνουν;».

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η 13χρονη σήμερα εγγονή της, η οποία στην τρυφερή ηλικία των 12 έζησε τον απόλυτο εφιάλτη. «(Το παιδί) είναι κλεισμένο σε ένα δωμάτιο, ούτε σχολείο πήγε, κλαίει συνέχεια, χτυπιέται. Υποφέρει για την μάνα του, έχει να δει την μάνα του έναν χρόνο και τώρα περίμενε να βγει, να δει την μάνα του, να ελευθερωθούμε όλοι και λένε τέτοια πράγματα. Δεν ντρέπονται λίγο; Δεν ντρέπονται καθόλου;», είπε η γιαγιά της ανήλικης.

Σε περίπτωση που το δικαστήριο, το οποίο θα είναι και εκείνο που θα έχει την τελική κρίση, υιοθετήσει την εισαγγελική πρόταση, η ποινή που θα επιβληθεί στον 54χρονο δεν θα είναι πάνω από 20 χρόνια σε αντίθεση με τον βιασμό που επισύρει ισόβια κάθειρξη.

 

To άρθρο «Σε ραντεβού πήγες; Να μου δώσεις τα μισά» – Αποκαλυπτικοί διάλογοι για την υπόθεση του Κολωνού – Ξεσπά η γιαγιά της ανήλικης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *