Σάλος στην Αυστραλία με σχολικό ημερολόγιο: Δάσκαλοι ποζάρουν σε στάσεις που θυμίζουν πορνό DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Σάλος στην Αυστραλία με σχολικό ημερολόγιο: Δάσκαλοι ποζάρουν σε στάσεις που θυμίζουν πορνό

Ένα λύκειο στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας δέχεται “πυρά” εξαιτίας ενός ημερολογιου όπου δάσκαλοι ποζάρουν σε πόζες που θυμίζουν πορνογραφική ταινία!

Οι επίμαχες φωτογραφίες του ημερολογίου δείχνουν τους δασκάλους του Balmoral State High School να φωτογραφίζονται σε διάφορες πικάντικες στάσεις. Σε μία από αυτές, μια καθηγήτρια είναι ντυμένη καλόγρια και πατά πάνω σε συνάδελφο και μια άλλη φορά ένα λαμπερό χρυσό μανκίνι.

Άλλη εικόνα δείχνει μία δασκάλα να σκύβει στα τέσσερα και μία άλλη συνάδελφός της ρίχνει γάλα πάνω σε μια άλλη δασκάλα.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται σε ημερολόγιο του 2023 που ήταν κρεμασμένο στην αίθουσα προσωπικού, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας The Courier Mail.

Το θέμα ήρθε στο φώς έπειτα από σχετική καταγγελία από μέλη του προσωπικού τον περασμένο Δεκέμβριο, την οποία οι εκπαιδευτικοί διέψευσαν.

Όταν οι εικόνες διέρρευσαν σε μαθητές, άρχισαν να κάνουν ταχύτατα το γύρο του διαδικτύου.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν έχουν προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις από το κοινό, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι ξεπερνούν τα όρια, ενώ άλλοι λένε ότι δεν πρέπει να τις παίρνουμε πολύ σοβαρά.

To άρθρο Σάλος στην Αυστραλία με σχολικό ημερολόγιο: Δάσκαλοι ποζάρουν σε στάσεις που θυμίζουν πορνό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *