Ελένη Χατζίδου: Έπρεπε την επόμενη μέρα από τον θάνατο του Παντελίδη να τραγουδήσω, δεν μπορούσα να κάνω πίσω DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Ελένη Χατζίδου: Έπρεπε την επόμενη μέρα από τον θάνατο του Παντελίδη να τραγουδήσω, δεν μπορούσα να κάνω πίσω

“Μου ήταν πολύ δύσκολο” θυμάται η Ελένη Χατζίδου.

Θερμά συλλυπητήρια στην Μαρίνα Σάττι έστειλε, από τον αέρα του Breakfast@Star την Τετάρτη, η Ελένη Χατζίδου η οποία και αναφέρθηκε από καρδιάς στη δική της αντίστοιχη δύσκολη στιγμή όταν είχε να διαχειριστεί την απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου, του Παντελή Παντελίδη.

«Είναι ό,τι πιο δύσκολο μπορεί να συμβεί. Δεν έχεις χρόνο να θρηνήσεις, ούτε το «δικαίωμα». Εκτίθεσαι, πρέπει να βγαίνεις να κάνεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα και να δείχνεις στον κόσμο ότι είσαι χαρούμενος.

Η Μαρίνα Σάττι είναι επαγγελματίας», είπε αρχικά η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της καθημερινής εκπομπής, 

«Μπορεί να σταματήσει κάποιες εμφανίσεις αλλά είναι μέχρι ένα σημείο. Δεν μπορεί, δυστυχώς, να πάρει τον χρόνο της.

Έχουμε όμως ένα μαγικό κουμπί εμείς οι καλλιτέχνες, που το πατάμε και λειτουργεί. Το βάζεις στην άκρη, εννοείται ότι πονάς, αλλά συμπεριφέρεσαι σαν να συμβαίνει σε κάποιον άλλο άνθρωπο. Το κάνεις για τον άνθρωπο που έχει «φύγει» και είναι εκεί ψηλά».

«Εμένα αυτό που μου έχει συμβεί δεν ήταν με συγγενικό μου πρόσωπο αλλά με έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, με τον Παντελή (Παντελίδη).

Έπρεπε την επόμενη μέρα από τον θάνατό του να τραγουδήσω. Δεν μπορούσα να κάνω πίσω, μου ήταν πολύ δύσκολο, ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο live εκείνο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ελένη Χατζίδου για το απρόσμενο φευγιό του καλού της συναδέλφου.

To άρθρο Ελένη Χατζίδου: Έπρεπε την επόμενη μέρα από τον θάνατο του Παντελίδη να τραγουδήσω, δεν μπορούσα να κάνω πίσω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *