«Ξηλώθηκε» ο διοικητής του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων – Αντιμέτωπος με ποινικές ευθύνες ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

«Ξηλώθηκε» ο διοικητής του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων - Αντιμέτωπος με ποινικές ευθύνες ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Ελληνική Αστυνομία μετά τη νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων και την εξοργιστική απάντηση της Άμεσης Δράσης όταν η κοπέλα ζήτησε περιπολικό.

Όπως έγινε γνωστό ξηλώθηκε από τη θέση του ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων ενώ ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης είναι αντιμέτωπος με διοικητικές αλλά και ποινικές ευθύνες, ενώ απομακρύνεται και αυτός από την θέση του μετά τη γυναικοκτονία το βράδυ της Δευτέρας (01/04/2024).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες (02/04/2024), από την ίδια την Αστυνομία, στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται, είναι μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες.

Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο ΑΤ και στο 100, έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους και μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.

To άρθρο «Ξηλώθηκε» ο διοικητής του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων – Αντιμέτωπος με ποινικές ευθύνες ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *