Ειρήνη Στεριανού: Πήγα να ζητήσω βοήθεια στο αστυνομικό τμήμα και με κορόιδευαν DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Ειρήνη Στεριανού: Πήγα να ζητήσω βοήθεια στο αστυνομικό τμήμα και με κορόιδευαν

“Μετά από τόσες γυναικοκτονίες, δεν περίμενα ότι θα ξανασυμβεί αυτό” δηλώνει η Ειρήνη Στεριανού

Στην εμπειρία που η ίδια είχε στο πρόσφατο παρελθόν, πηγαίνοντας σε αστυνομικό τμήμα για να ζητήσει βοήθεια αργά τη νύχτα, αναφέρθηκε η Ειρήνη Στεριανού μιλώντας το πρωινό της Πέμπτης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

“Μου έχει συμβεί να πάω στο τμήμα και οι αστυνομικοί να μην με γυρίσουν στο σπίτι μου.

Να είμαι στο τμήμα αργά το βράδυ, να με κρατάνε κιόλας με το ζόρι μέχρι να διασταυρώσουν ότι τους λέω την αλήθεια και στο τέλος , 4 – 5 το πρωί, μου λένε “φύγε μόνη σου” ενώ δεν είχα καν αμάξι.

Τους λέω τότε, “μα μου είπατε ότι θα με γυρίσετε στο σπίτι μου” και μου είπαν ότι “δεν έχουμε κάποιον να σε πάει, να πας μόνη σου”.

Γενικότερα, ήθελα να το πω και παλαιότερα αυτό αλλά είπα να το κρατήσω, γιατί είχα πολύ θυμό μέσα μου και αν μετά γίνει κάτι θα το πω για να προσέχουν περισσότερο πλέον οι κοπέλες” τόνισε το μοντέλο στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

“Δεν υπάρχει καμία προστασία και ήθελα να το δηλώσω και παλιότερα, γιατί το έχω περάσει το συγκεκριμένο. Δεχόμουν απειλές, πήγα να τους ζητήσω βοήθεια και όχι μόνο με κορόιδευαν αλλά δεν με γύρισαν καν στο σπίτι μου”

“Δεν είχα κάνει τότε τίποτα, δεν ήθελα να προκαλέσω αλλά δεν περίμενα ότι θα το κάνουν ακόμα. Δηλαδή μετά από τόσες γυναικοκτονίες, δεν περίμενα ότι θα ξανασυμβεί αυτό” συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ειρήνη Στεριανού στο μαγκαζίνο του Alpha.

To άρθρο Ειρήνη Στεριανού: Πήγα να ζητήσω βοήθεια στο αστυνομικό τμήμα και με κορόιδευαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *