Βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στην Κέρκυρα – Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων 17χρονος τραυματίας DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στην Κέρκυρα - Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων 17χρονος τραυματίας

Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων διακομίστηκε ένας από τους τραυματίες του αιματηρού επεισοδίου που σόκαρε την Κέρκυρα. Στο γενικό νοσοκομείο του νησιού νοσηλεύεται και ο δράστης της επίθεσης.

Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων μεταφέρθηκε τελικά αργά το απόγευμα της Τετάρτης (03.04.2024) ένας από τους τραυματίες της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε στην πλατεία Σαρόκο στην Κέρκυρα νωρίτερα το μεσημέρι.

Όπως σημειώνει το enimerosi.com, η μεταφορά του 17χρονου στα Ιωάννινα κρίθηκε αναγκαία, καθώς το τραύμα που φέρει από μαχαιριά στον μηρό είναι σοβαρό και πρέπει να εξεταστεί από αγγειοχειρουργό.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός τραυματίστηκε όταν επιχείρησε να χωρίσει τους δύο ανήλικους, μεταξύ των οποίων σημειώθηκε η συμπλοκή.

Το kerkyrasimera.gr κατέγραψε το σοβαρό επεισόδιο που αναστάτωσε την πόλη της Κέρκυρας:

 

Στο νοσοκομείο της Κέρκυρας παραμένουν νοσηλευόμενοι, ο 14χρονος που δέχθηκε την επίθεση, όπως και ο 17χρονος δράστης, καθώς ο δεύτερος – μετά τη σύλληψή του – δήλωσε τραυματίας και μεταφέρθηκε κι αυτός στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Δείτε τι δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες του σοβαρού περιστατικού:

 

To άρθρο Βίντεο από την αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στην Κέρκυρα – Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων 17χρονος τραυματίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *