Τι είπε στην κατάθεσή του ο φίλος της 28χρονης που τη συνόδευσε στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Τι είπε στην κατάθεσή του ο φίλος της 28χρονης που τη συνόδευσε στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Την άγρια δολοφονία της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της περιέγραψε στην κατάθεσή του στην αστυνομία ο φίλος της κοπέλας που τη συνόδευσε στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας (3.4.24).

Περιγράφοντας τη σχέση της 28χρονης με τον 39χρονο ο νεαρός δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως «μου είπε ότι είναι χωρισμένη από τη σχέση της εδώ και δύο μήνες, γιατί δεν περνούσα καλά».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 28χρονη και ο φίλος της συμφώνησαν να βρεθούν και το απόγευμα του Σαββάτου, όταν η κοπέλα αποφάσισε να πει περισσότερα για τα προβλήματα στη σχέση της.

«Μου είπε ότι χώρισε γιατί το άτομο που είχε σχέση, γινόταν καταχρηστικός και κακοποιητικός, ενώ μερικές φορές, όπως μου διηγήθηκε έφευγε και από το σπίτι. Μου είπε ότι του είχε κάνει και μήνυση και την είχε ανακαλέσει», κατέθεσε ο φίλος της.

Ο οποίος περιέγραψε τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν πριν τη στιγμή της δολοφονίας. Οι δυο τους βρέθηκαν τη Δευτέρα το απόγευμα σε καφετέρια. Στη συνέχεια την πήγε στο σπίτι με το αυτοκίνητό μου.

 «Λίγο πριν την αφήσω, είδα έξω από ένα σύμπλεγμα κατοικιών, όπου διέμενε η Κυριακή, χωρίς να ξέρω πού ακριβώς, ένα άνδρα με μία άσπρη μοτοσυκλέτα. Μόλις τον είδε η Κυριακή μου φώναξε να φύγουμε, γιατί ήταν ο παλιός της δεσμός και τον φοβόταν. Της είπα να πάμε στο Αστυνομικό Τμήμα να αναφέρει το γεγονός», είπε. Στη συνέχεια, οι δυο τους έφυγαν για το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

«Έλεγε ότι δεν τον φοβάται και δεν ήθελε να κάνει μήνυση»

 Η 28χρονη και ο φίλος της πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου μπήκε μόνη της στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας, ζητώντας από τον φίλο της να περιμένει απέξω.

Όπως είπε ο φίλος της η κοπέλα μίλησε με γυναίκες αστυνομικούς. «Δεν άκουγα όλη την συζήτηση, αλλά κατάλαβα από τα λίγα που μπορούσα να ακούσω, ότι οι αστυνομικοί την προέτρεπαν να κάνει μήνυση, αλλά η Κυριακή έλεγε ότι δεν τον φοβάται και δεν ήθελε να κάνει μήνυση. Μόλις βγήκε από το γραφείο, η Κυριακή, μου είπε ότι της είπαν οι αστυνομικοί να κάνει μήνυση. Όμως αυτή δεν ήθελε και θα έπαιρνε τηλέφωνο το “100” για να τη συνοδεύσουν αστυνομικοί στο σπίτι της. Όταν κατεβήκαμε κάτω, στον δρόμο, πήρε το “100” τηλέφωνο. Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι ο πρώην φίλος της ήταν έξω από το σπίτι, εξηγώντας πού βρίσκεται και η ίδια», ανέφερε.

«Πήδηξε πάνω της και άρχισε να τη χτυπάει με μαχαίρι»

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του φίλου της 28χρονης για τη στιγμή της δολοφονίας. «Όταν φθάσαμε σε ένα σημείο όπου είναι σταθμευμένα κάποια μηχανάκια, ξαφνικά η κοπέλα, ενώ μιλούσε ακόμα στο τηλέφωνο, ανέστρεψε πλάτη. Ασυναίσθητα ανέστρεψα και εγώ, αλλά δεν κάναμε πολλά βήματα και τότε ένας άνδρας έπεσε με άλμα επάνω της και άρχισε να την χτυπάει με μαχαίρι», κατέθεσε.

«Αιφνιδιάστηκα και άρχισα να φωνάζω, αλλά εντός λίγων δευτερολέπτων η Κυριακή είχε πέσει αιμόφυρτη κάτω μαζί με τον δράστη, ενώ ο δράστης παρόλο που ήταν κάτω δεν άφηνε το μαχαίρι», είπε. Ένας αστυνομικός κλώτσησε το μαχαίρι παραπέρα για να μην το κρατάει ο δράστης.

Όταν κατάφερε να συνέλθει, ο φίλος της Κυριακής την είδε χωρίς τις αισθήσεις της, μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο. Ο δράστης ήταν κι αυτός πεσμένος πλάγια με την Κυριακή μέσα στα αίματα. «Τα έχασα δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω πως έγινε», είπε στην κατάθεσή του.

«Εγώ δεν ήξερα καλά τους δρόμους, θεωρώ ότι αυτός κινούμενος με μηχανή μας ακολούθησε, χωρίς να τον καταλάβουμε», ανέφερε.

To άρθρο Τι είπε στην κατάθεσή του ο φίλος της 28χρονης που τη συνόδευσε στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *