Δημήτρης Πανόπουλος: Η Ναταλία Γερμανού αντέδρασε ήρεμα και ψύχραιμα στην υποψηφιότητα μου DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Δημήτρης Πανόπουλος: Η Ναταλία Γερμανού αντέδρασε ήρεμα και ψύχραιμα στην υποψηφιότητα μου

“Θα κάνουμε ό,τι λέει ο νόμος και η Ναταλία δήλωσε από την αρχή τη στήριξή της” δηλώνει ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και την Σοφία Ραφτοπούλου σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον και τη συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού. 

«Θα κάνουμε ό,τι λέει ο νόμος και η Ναταλία δήλωσε από την αρχή τη στήριξή της. Όταν της το είπα, αντέδρασε πολύ ήρεμα και ψύχραιμα.

Ίσα ίσα όταν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φιλοδοξίες, στόχους κι όνειρα η Ναταλία πολύ θετική στο να το προσπαθούν. Τώρα που έχει μπει κι αυτό, δεν μπορώ όχι να σκεφτώ τι θα γίνει του χρόνου. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει τον Ιούνιο».

«Στις προθέσεις μου είναι κάνω το καλύτερο δυνατό τους επόμενους μήνες και για την εκπομπή γιατί αυτή είναι η δουλειά μου και θέλω να τιμήσω τους συνεργάτες μου και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την προσπάθειά μου για τις ευρωεκλογές.

Όταν τελειώσουν όλα αυτά, θα τα δούμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός δημοσιογράφος.

«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για να σας πω ότι είχα φτάσει να έχω πρόθεση να μείνω ή να φύγω. Είχαμε και έχουμε πολύ καλό κλίμα στην εκπομπή και με νοιάζει να δουλέψουμε καλά.

Σας το λέω αλήθεια και δεν υπάρχει ψέμα. Το κλίμα είναι καλό. Όπως έχουμε πει και τα στραβά μας, θα πούμε και τα καλά μας» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Δημήτρης Πανόπουλος στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

To άρθρο Δημήτρης Πανόπουλος: Η Ναταλία Γερμανού αντέδρασε ήρεμα και ψύχραιμα στην υποψηφιότητα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *