Την καταδίκασαν σε θάνατο: Η στιγμή της δολοφονίας και ο απαράδεκτος τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης – Ξηλώθηκε όλο το ΑΤ Αγίων Αναργύρων DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Την καταδίκασαν σε θάνατο: Η στιγμή της δολοφονίας και ο απαράδεκτος τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης - Ξηλώθηκε όλο το ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Μουδιασμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως σχετικά με τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακή έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας (01.04.2024). 

Μια δολοφονία που έγινε στο μέρος στο οποίο κατέφυγε η 28χρονη, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Μια σειρά από παραλείψεις και λάθη καταδίκασαν την νεαρή γυναίκα στον θάνατο.

Η στιγμή της δολοφονίας και τα ηχητικά ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως σοκάρουν. Η 28χρονη δέχτηκε τις φονικές μαχαιριές ουσιαστικά στην είσοδο του ΑΤ Αγίων Αναργύρων δίπλα από το φυλάκιο στο οποίο ήταν μέσα αστυνομικός. 

Βίντεο που έφερε στο φως η εκπομπή Live News προκαλεί ανατριχίλα, δείχνει την 28χρονη έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων να μιλάει με την Άμεση Δράση, λίγο πριν 39χρονος την δολοφονήσει με το μαχαίρι. 

Την ίδια ώρα εξοργίζει η απάντηση του τηλεφωνητή της Αμεσης Δράσης που απαντά στην 28χρονη, ότι το περιπολικό δεν είναι ταξί και λίγα δευτερόλεπτα μετά δέχεται στην δολοφονική επίθεση. Μάλιστα στο ηχητικό ντοκουμέντο έχει καταγραφεί η στιγμή της δολοφονίας. 

Η κοπέλα έχει μόλις δει τον 39χρονο πρώην σύντροφο της έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και μαζί της βρίσκεται ο φίλος της που την συνοδεύει.

Στο βίντεο διακρίνεται να τρέχουν προς το φυλάκιο του τμήματος προκειμένου να σωθούν με τον δράστη να τους καταδιώκει με το κουζινομάχαιρο στο χέρι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά θα ξεψυχήσει δίπλα από το κουβούκλιο του 48χρονου αρχιφύλακα.

Ακολουθούν σκηνές πανικού. Αυτόπτες μάρτυρες της εν ψυχρώ δολοφονίας, ο σκοπός του αστυνομικού τμήματος, ο φίλος της 28χρονης και κάτοικοι της περιοχής τρέχουν για να βοηθήσουν όμως, είναι δυστυχώς είναι πολύ αργά.

Το ηχητικό ντοκουμέντο της φρίκης

Η εκπομπή LIVE NEWS παρουσίασε το ηχητικό ντοκουμέντο με τη συνομιλία της 28χρονης με την  Άμεση Δράση. Η κοπέλα τηλεφωνεί στην Άμεση Δράση με τον τηλεφωνητή να είναι απόλυτα «ψυχρός» και να ενεργεί διεκπεραιωτικά, παρά το γεγονός πως του περιγράφει τον φόβο της. Για να λάβει την απάντηση πως «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Αστυνομία: Άμεση Δράση
Θύμα: Ναι, καλησπέρα.
Αστυνομία: Γεια σας.
Θύμα: Βρίσκομαι στο τμήμα Αγίων Αναργύρων.
Αστυνομία: Ναι.
Θύμα: Και χρειάζομαι κάποιον να με πάει στο σπίτι μου, γιατί έξω από το σπίτι μου με περιμένει ο πρώην μου, ο οποίος έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα.
Αστυνομία: Οπότε να στείλω στο σπίτι σας για τον πρώην σας;
Θύμα: Ορίστε;
Αστυνομία: Να στείλω περιπολικό στο σπίτι σας για τον πρώην σας;
Θύμα: Όχι, είμαι στο τμήμα και θέλω να πάω σπίτι και φοβάμαι να πάω μόνη μου. Τον είδα, περιμένει έξω από την πόρτα.
Αστυνομία: Ωραία, το περιπολικό δεν είναι ταξί. Θα στείλω άμα θέλετε στο σπίτι σας.
Θύμα: Ωραία, στείλτε στο σπίτι μου.


Αστυνομία: Σε ποια οδό;
Θύμα: Αριστιφάνους, Άγιοι Ανάργυροι. Σε πόση ώρα; Σε πόση ώρα θα είναι εκεί;
Αστυνομία: Δεν γνωρίζω σε πόση ώρα.
Θύμα: Ωραία, Κι εγώ τι πρέπει να κάνω; Να περιμένω στο τμήμα ή να ξεκινήσω να πηγαίνω προς τα εκεί;
Αστυνομία: Του έχετε κάνει μήνυση;
Θύμα: Όχι.
Αστυνομία: Οπότε… αυτός τι κάνει; Περιμένει για ποιον λόγο;
Θύμα: Περιμένει για να μου… για να με εκδικηθεί, δεν ξέρω. Να με χτυπήσει. Και χθες είχε έρθει και δεν το τραβήξαμε τόσο.
Αστυνομία: Το όνομά σας;
Θύμα: Γρίβα Κυριακή.
Αστυνομία: Οπότε, αναμένει έξωθεν της οικίας της ο πρώην σύντροφός της, με σκοπό να σας ασκήσει βία έτσι;
Θύμα: Ναι.
Αστυνομία: Με σκοπό να της ασκήσει βία. Σε πόση ώρα θα είστε περίπου εκεί; Να γράψω; Θέλετε;
Θύμα: Δίπλα είμαι. Δίπλα είμαι. Σε δύο λεπτά θα είμαι εκεί εγώ.
Αστυνομία: Βρίσκεται πλησίον. Βρίσκεστε στο αστυνομικό τμήμα να γράψω;
Θύμα: Τώρα ναι, αλλά είμαι με αυτοκίνητο με ένα  φίλο μου και θέλουμε να πάμε σπίτι.
Αστυνομία: Βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα.

«Χάνομαι! Έχει έρθει εδώ»

Η 28χρονη Κυριακή την ώρα που συνομιλεί με την Άμεση Δράση και προσπαθεί να βρει μια άκρη παγώνει. Αντικρίζει τον πρώην σύντροφό της και φωνάζει έντρομη «χάνομαι, έχει έρθει εδώ» και δευτερόλεπτα μετά ο 39χρονος της επιτίθεται και την δολοφονεί.

Θύμα: Εεε.. χάνομαι. Έχει έρθει εδώ.
Αστυνομία: Ο πρώην;
Θύμα: Ναι είναι εδώ.
Αστυνομία: Οπότε να το στείλω στο αστυνομικό τμήμα;
Θύμα: Ναι (ακούγονται κραυγές)
Αστυνομικός: Με ακούτε;

Ακούγονται φωνές και το κινητό πέφτει στο έδαφος

Επικρατεί πανικός στο σημείο με την 28χρονη να ουρλιάζει καθώς ο πρώην σύντροφός της την μαχαίρωσε και την σκότωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Το κινητό έπεσε κάτω και καταγράφονται οι κουβέντες των ανθρώπων που έσπευσαν να βοηθήσουν.

-Την σκότωσε. Την σκότωσε. Την σκοτώνει.
-Την σκότωσε. Ένα ασθενοφόρο γρήγορα.
-Με ακούτε;
-Παιδιά.
-Έχει μαχαίρι στο χέρι.
-Με ακούτε;
-Ασθενοφόρο, γρήγορα. Ασθενοφόρο. Με ακούτε;
-Με ακούτε;
-Πάμε παιδιά, πάμε λίγο.
-Πίσω φύγετε.
-Ρε παιδιά η κοπέλα! Τι γίνεται με το ΕΚΑΒ;
-Ήρθε η κοπέλα να μας καταγγείλει ότι την παρακολουθεί.
-Δεν έχει παλμό.
-Δώσε μου εικόνα, από τους τραυματίες. Οι υπόλοιποι, παιδιά, να κλείσουμε το χώρο να μην έρχεται κανείς και μακριά από αυτούς.

«Ξηλώθηκαν» ο διοικητής και οι 4 αστυνομικοί της μοιραίας νύχτας

Εξαιτίας του της δολοφονίας της 28χρονης έγιναν σαρωτικές αλλαγές στο Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους καθώς καρατομήθηκαν ο Διοικητής και 4 αστυνομικοί που ήταν εκεί το βράδυ του φονικού.

Πέρα από τον Διοικητή απομακρύνθηκαν η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια, η οδηγός της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος. Υπενθυμίζεται ότι αντικαθίσταται και ο διοικητής του ΑΤ, ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

To άρθρο Την καταδίκασαν σε θάνατο: Η στιγμή της δολοφονίας και ο απαράδεκτος τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης – Ξηλώθηκε όλο το ΑΤ Αγίων Αναργύρων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *