Ιωάννινα: Σκυλιά επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο και τον έριξαν στη λίμνη DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Ιωάννινα: Σκυλιά επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο και τον έριξαν στη λίμνη

Από θαύμα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα μετά από επίθεση αδέσποτων σκύλων σε ηλικιωμένο στην παραλίμνιο, στην περιοχή του Μάτσικα στα Ιωάννινα.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης (03.04.2024) ο ηλικιωμένος περπατούσε στην παραλίμνιο Ιωαννίνων, όταν τρία σκυλιά άρχισαν να τον κυνηγούν.

Ο άντρας στην προσπάθειά του να αποφύγει την μανία τους, κατέληξε στα νερά της λίμνης. Περιπατητές που έσπευσαν να τον βοηθήσουν κατάφεραν να τον βγάλουν από τη λίμνη.

Ο ηλικιωμένος αντιμετώπισε την περιπέτεια με ψυχραιμία και αποδέχθηκε την βοήθεια διερχόμενης οδηγού η οποία τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο σπίτι του.

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο Epiruspost τόνισε ότι οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν συγκλονιστικές.

«Βλέπαμε τα σκυλιά να κυνηγούν τον άνθρωπο για εκατό μέτρα περίπου μέχρι που έπεσε στη λίμνη. Δεν μπορούσαμε να παρέμβουμε νωρίτερα καθώς σκεφτόμαστε πως οποιοδήποτε χτύπημα ζώου μπορεί να μας μετατρέψει σε κατηγορούμενους. Να φέρει πρόστιμο και να οδηγήσει σε δικαστική περιπέτεια.. Είδαμε τον ηλικιωμένο να πέφτει στη λίμνη και τότε δύο άτομα τρέξαμε να τον βοηθήσουμε..» ανέφερε.

Πριν από λίγες ημέρες και πάλι στην ίδια περιοχή σημειώθηκε νέα επίθεση από αδέσποτα. 

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα για όσα εκτυλίχθηκαν το απόγευμα και την περιπέτεια του ηλικιωμένου ενημερώθηκε ο Δήμος Ιωαννιτών.

To άρθρο Ιωάννινα: Σκυλιά επιτέθηκαν σε ηλικιωμένο και τον έριξαν στη λίμνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *