Περιοδεία Κασσελάκη στην Κρήτη – Χειροκροτήματα, φιλιά και αγκαλιές έξω από τα γραφεία του κόμματος DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Περιοδεία Κασσελάκη στην Κρήτη - Χειροκροτήματα, φιλιά και αγκαλιές έξω από τα γραφεία του κόμματος

Στα Χανιά έφτασε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης (04.04.24) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της πενθήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

«Γεια σου Στέφανε, καλώς ήρθες» του έλεγε ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, υποδεχόμενος τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με χειροκροτήματα.

«ΣΥΡΙΖΑ» φώναζαν άλλοι δυνατά, με μία γυναίκα να πλησιάζει τον κ. Κασσελάκη, να τον αγκαλιάζει και να τον φιλά, ψιθυρίζοντάς του «ψυχή μου, πρωθυπουργός να γίνεις». «Και να να γίνω πρωθυπουργός, πρέπει να φτιάξουμε τη χώρα», της απάντησε ο ίδιος.

Κατά την επίσκεψή του στα γραφεία του κόμματος, όπου θα έχει συνάντηση με την νεοεκλεγείσα Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε χαρακτηριστικά «αρχίζουμε την εκστρατεία μας για τις ευρωεκλογές με μία καινοτόμα διαδικασία.

Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει στα μέλη και στους φίλους του να επιλέξουν εκείνοι ποιοί θέλουν να τους εκπροσωπήσουν, όχι ο πρόεδρος με την κλίκα του».

«Μετά το φανταρικό μου αρχίζουμε από την Κρήτη», κατέληξε.

 

 

To άρθρο Περιοδεία Κασσελάκη στην Κρήτη – Χειροκροτήματα, φιλιά και αγκαλιές έξω από τα γραφεία του κόμματος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *