Πέθανε ασθενής στο νοσοκομείο Κορίνθου μετά από τραγικό λάθος σε χειρουργείο – Τι έδειξε η νεκροψία DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Πέθανε ασθενής στο νοσοκομείο Κορίνθου μετά από τραγικό λάθος σε χειρουργείο - Τι έδειξε η νεκροψία

Ο ασθενής πέθανε στο νοσοκομείο και η Κόρινθος περιμένει τον καταλογισμό ευθυνών, για τα όσα έγιναν στο χειρουργείο του. Τι διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση…

Το χειρουργείο στη χολή έμελλε να γίνει η αρχή του τέλους του. Η Κόρινθος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, με έναν γιατρό να έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα και τους στενούς συγγενείς του θύματος, να έχουν ήδη κινηθεί νομικά. Ο άνθρωπός τους κατέληξε από σηψαιμία. Μετά την επέμβαση η κατάστασή του επιδεινώθηκε και λίγες μέρες μετά κατέληξε. Όπως διαπιστώθηκε από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, μέσα στο σώμα του, είχε ξεχαστεί ένα ιατρικό εργαλείο και πλέον μένει να αποσαφηνιστούν, τα όσα έγιναν με την κατάληξη να είναι τραγική.

Ο άτυχος άντρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, πριν περίπου δύο μήνες, χειρουργήθηκε στη χολή στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, ο άνδρας παρουσίασε υψηλό πυρετό μετά από λίγες μέρες και εν τέλει πέθανε από σηψαιμία. Διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή, κατά την οποία βρέθηκε μέσα στο σώμα του ένα μικρό χειρουργικό εργαλείο.

Οι οικείοι του εκλιπόντα, κινήθηκαν δικαστικά και διατάχθηκε ΕΔΕ. Ο χειρουργός έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα, με τις έρευνες να συνεχίζονται, ώστε όλα όσα συνέβησαν να έρθουν στο φως και να καταλογιστούν ευθύνες.

To άρθρο Πέθανε ασθενής στο νοσοκομείο Κορίνθου μετά από τραγικό λάθος σε χειρουργείο – Τι έδειξε η νεκροψία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *