Η Πάρος προβάλλεται στις διεθνείς αγορές με στόχο την κορυφή DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Ο τουρισμός ξεκινά και η Πάρος έχει ως στόχο να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Η διεθνής προβολή του νησιού, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση…

Το ευρύ φάσμα των εναλλακτικών δυνατοτήτων της Πάρου παρουσίασαν ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Θοδωρής Μπιζάς και μέλη της Τουριστικής Επιτροπής του δήμου στη διάρκεια σειράς προγραμματισμένων διαδικτυακών συναντήσεων με επαγγελματίες του τουρισμού από βασικές αγορές ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν 12 επαφές, στο διάστημα 11-19 Μαρτίου, με επιλεγμένους δημοσιογράφους, travel writers και influencers από τη Μεγάλη Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία και τη Βουλγαρία.

Την οργάνωση, επιμέλεια και τεχνική υποστήριξη ανέλαβε η MTC GROUP, εταιρία συμβούλων του δήμου. Η σχετική πρωτοβουλία του Δήμου Πάρου εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο δράσεων που οργανώνονται το τελευταίο διάστημα με στόχο, μέσω ταξιδιών εξοικείωσης αλλά και άλλων ευκαιριών προβολής, όπως η μεταφορά της Ολυμπιακής Φλόγας και τα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών, να διασφαλιστεί, όπως δήλωσε ο κ. Μπιζάς, «η αποτελεσματικότερη παρουσίαση του νησιού στις διεθνείς αγορές».

«Σύντομα» -πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού- «θα έχουμε την ευκαιρία να ανακοινώσουμε τις επόμενες δράσεις ανάδειξης της Πάρου, στο πλαίσιο της στρατηγικής που βασίζεται στη βιωσιμότητα και είναι σε εξέλιξη».

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *