Ο Σταμάτης Σπανουδάκης έσπασε το ισχίο του και έκανε επέμβαση – «Δεν πρόκειται να ακυρώσω τη συναυλία μας» DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης έσπασε το ισχίο του και έκανε επέμβαση – «Δεν πρόκειται να ακυρώσω τη συναυλία μας»

Την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μετά από ατύχημα που είχε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να σπάσει το ισχίο του, αποκάλυψε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης.

Επειγόντως στο χειρουργείο οδηγήθηκε ο Σταμάτης Σπανουδάκης, που έσπασε στο ισχίο του, αφότου γλίστρησε κι έπεσε μέσα στο σπίτι του, μόλις λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη συναυλία στο Christmas Theater. Ο μουσικοσυνθέτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Ο ίδιος περιέγεραψε την περιπέτειά του με μία ανάρτηση στο facebook, στην οποία ενημερώνει μεταξύ άλλων τους διαδικτυακούς του φίλους ότι δεν πρόκειται να ακυρώσει τη συναυλία.

«Παρασκευή μεσημέρι, γλιστράω στο σπίτι και πέφτω πίσω με φοβερό γδούπο. Πόνος απίστευτος! Μένω ακίνητος φωνάζοντας τρομαγμένος την Ντόρη μου. Δόξα τω Θεώ, ήρθε αμέσως και κατάλαβε πως κάτι σοβαρό είχε συμβεί! Έκατσε δίπλα μου και πήραμε τηλέφωνο τον αγαπημένο μας Γιώργο να τρέξει προς βοήθεια. Προσπάθησε με χίλιους τρόπους να με οδηγήσει στο κρεβάτι, σφάδαζα όμως σε κάθε κίνηση. Αποφάσισα να μείνω στο σημείο της πτώσης μου μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Μετά από αρκετή ώρα αφόρητων πόνων, φτάσαμε στο νοσοκομείο. Η διάγνωση: σπασμένο ισχίο.

Απόφαση γιατρών: επείγουσα εγχείρηση την επόμενη μέρα το πρωί. Στο δωμάτιο προσευχή, χαρά και ευχαριστίες για την επίσκεψη αλλά και να ψάχνω το γιατί…

Έγινε η εγχείρηση και, πριν καλά καλά συνέλθω, αποφασίζω, σίγουρος πια, πως ό,τι και να γίνει αποκλείεται να ακυρώσω τη συναυλία μας. Είμαι βέβαιος, μάλιστα, ότι θα είναι και για σας και για μένα μία από τις καλύτερές μου. Επίσης υποψιάζομαι ότι ακόμα και αν πρέπει να είμαι καθιστός ή και σε καροτσάκι, θα είμαι πλήρης και ευτυχής. “Η γαρ δύναμίς μου εν ασθενεία τελειούται”. Μη τρομάξετε ή στεναχωρηθείτε. Θα δείτε ότι η μουσική και οι στίχοι μου θα ξε-σηκώσουν κι εμένα και εσάς!

Σας περιμένω, λοιπόν, με πολλή χαρά κι ευγνωμοσύνη να τιμήσουμε όλοι μαζί τον αγαπημένο μας Αλέξανδρο αλλά και τους ήρωες της Πολεμικής μας Αεροπορίας!» έγραψε ο Σταμάτης Σπανουδάκης».

Όπως ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε τις ευχές των διαδικτυακών του φίλων και θαυμαστών.

To άρθρο Ο Σταμάτης Σπανουδάκης έσπασε το ισχίο του και έκανε επέμβαση – «Δεν πρόκειται να ακυρώσω τη συναυλία μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *