Ληστεία με λεία άνω των 10.000 ευρώ καταγγέλλει υπάλληλος πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών στο Ηράκλειο DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Ληστεία με λεία άνω των 10.000 ευρώ καταγγέλλει υπάλληλος πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών στο Ηράκλειο

Η καταγγελία της υπαλλήλου για ληστεία, κινητοποίησε τους αστυνομικούς στο Ηράκλειο, που προσπαθούν να συνθέσουν το κουβάρι των γεγονότων μέσα από μαρτυρίες και βίντεο…

Η ληστεία, όπως ανέφερε η υπάλληλος του πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών στο Ηράκλειο, σημειώθηκε στο σχόλασμα. Οι δύο δράστες είχαν στήσει ενέδρα και την περίμεναν να βγει. Όπως φαίνεται είχαν πληροφορίες πως η γυναίκα θα μετέφερε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και της επιτέθηκαν. Βούτηξαν την τσάντα με τα χρήματα και έγιναν καπνός. Η γυναίκα ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά τους. Το χτύπημα έγινε στο κέντρο της πόλης και έτσι θεωρείται πολύ πιθανό να υπάρχουν κάμερες, που να κατέγραψαν τα όσα έγιναν.

Όλα όπως ανέφερε η 28χρονη γυναίκα έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Απριλίου, στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο.

Όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου, δύο άγνωστοι άνδρες που είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, την πλησίασαν αμέσως μόλις βγήκε από το πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών που εργαζόταν και αφού την έσπρωξαν με συνέπεια να πέσει κάτω, της άρπαξαν την τσάντα στην οποία είχε βάλει τις εισπράξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, πρόκειται για ποσό άνω των 10.000 ευρώ.

Η Ασφάλεια διερευνά κάθε πτυχή της υπόθεσης ενώ αναζητά και τους δράστες. 

To άρθρο Ληστεία με λεία άνω των 10.000 ευρώ καταγγέλλει υπάλληλος πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών στο Ηράκλειο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *