Πέθανε νεαρός που μαχαιρώθηκε από «φίλο» του στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας – Ο δράστης στη φυλακή DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Πέθανε νεαρός που μαχαιρώθηκε από «φίλο» του στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας - Ο δράστης στη φυλακή

Ο 33χρονος πέθανε σε νοσοκομείο στην Καβάλα. Χαροπάλευε μετά τις μαχαιριές που είχε δεχθεί από φίλο του, στον δημοτικό κήπο της πόλης…

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στην Καβάλα, για τον 33χρονο που βρισκόταν μεταξύ ζωής και θανάτου από τις 14 Μαρτίου. Εκείνο το βράδυ δέχτηκε επίθεση από φίλο του, για άγνωστο λόγο και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο, με μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός του. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε. Ο δράστης είχε συλληφθεί λίγη ώρα μετά την επίθεση και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Το πρωί της Δευτέρας 8 Απριλίου πέθανε στη Χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου στην Καβάλα, όπου για μέρες νοσηλεύονταν, ένας 33χρονος Ρομά.

Τον είχε μαχαιρώσει φίλος του (επίσης Ρομά) σε μεταξύ τους επεισόδιο στο Δημοτικό Κήπο το βράδυ της Κυριακής 14 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το proininews.gr, ο δράστης 52 ετών συνελήφθη εκείνη την ώρα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος για το έγκλημα που διέπραξε. Μετά τον θάνατο του 33χρονου αναμένεται να αλλάξει το κατηγορητήριο για τον ίδιο.

To άρθρο Πέθανε νεαρός που μαχαιρώθηκε από «φίλο» του στον Δημοτικό Κήπο της Καβάλας – Ο δράστης στη φυλακή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *