Στο νοσοκομείο η Έφη Αχτσιόγλου λόγω επίμονης ίωσης – Η ανάρτησή της και το «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλευτές DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Στο νοσοκομείο η Έφη Αχτσιόγλου λόγω επίμονης ίωσης - Η ανάρτησή της και το «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλευτές

Για μία εβδομάδα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» η Έφη Αχτσιόγλου μετά από μία επίμονη ίωση που την ταλαιπώρησε και θέλησε να εκράσει το «ευχαριστώ» της στους γιατρούς και τους νοσηλευτές. 

Η Έφη Αχτσιόγλου ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook πως νοσηλευόταν επί μία εβδομάδα στο «Αλεξάνδρα». Η βουλευτής του κόμματος «Νέα Αριστερά» ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει μέσα από την ανάρτησή της του γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου που τη φρόντισαν. 

«Μετά από μια εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», λόγω μιας επίμονης ίωσης και διάφορων επιπλοκών, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου στις/στους γιατρούς και τις/τους νοσηλεύτριες-ές και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου.

Εργαζόμενοι επιστήμονες δίνουν πραγματικά όλο τους τον εαυτό, ξεπερνώντας συχνά τα ανθρώπινα όρια για να μας στηρίξουν, κάτω από εξαιρετικά περιοριστικές συνθήκες. Τα νοσοκομεία μας, η δημόσια υγεία είναι το στήριγμά μας. Η ενίσχυσή τους απ’ το κράτος με προσωπικό, καλύτερους μισθούς, υποδομές μας αφορά όλους.

Και μπορεί, όταν είμαστε καλά, να μας απασχολεί το ζήτημα περισσότερο ή λιγότερο θεωρητικά, όταν όμως βρεθούμε στη δύσκολη στιγμή, καταλαβαίνουμε πόσο άμεσα συνδεδεμένο είναι με τη ζωή μας».

To άρθρο Στο νοσοκομείο η Έφη Αχτσιόγλου λόγω επίμονης ίωσης – Η ανάρτησή της και το «ευχαριστώ» σε γιατρούς και νοσηλευτές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *