Αυτό είναι το τρέιλερ της ταινίας «Fly me to the Moon» με την Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Αυτό είναι το τρέιλερ της ταινίας «Fly me to the Moon» με την Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ και η Σκάρλετ Γιόχανσον πρωταγωνιστούν στη νέα ρομαντική κωμωδία με τίτλο «Fly me to the Moon». Το τρέιλερ της νέας ταινίας δόθηκε στη δημοσιότητα χτες (08.04.2024).

Το τρέιλερ της ταινίας που διαδραματίζεται την δεκαετία του ΄60 και επικεντρώνεται στην προετοιμασία της αποστολής του Apollo 11 στη Σελήνη, «Fly me to the Moon», κυκλοφόρησε χτες Δευτέρα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκεται η εντυπωσιακή Σκάρλετ Γιόχανσον και στο πλευρό της ο ηθοποιός Τσάνινγκ Τέιτουμ. 

Η διάσημη πρωταγωνίστρια η οποία είναι επίσης παραγωγός της ταινίας, υποδύεται «την κορυφαία σύμβουλο μάρκετινγκ Kelly Jones, που προσλαμβάνεται για να φτιάξει τη δημόσια εικόνα της NASA και προκαλεί χάος στο ήδη δύσκολο έργο του διευθυντή εκτόξευσης, Cole Davis», τον οποίο ενσαρκώνει ο Channing Tatum.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «όταν ο Λευκός Οίκος κρίνει ότι αυτή η αποστολή είναι πολύ σημαντική για να αποτύχει, η Jones λαμβάνει εντολή να οργανώσει μια ψεύτικη, εφεδρική προσεδάφιση στο φεγγάρι και η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει πραγματικά».

Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Nick Dillenburg, Anna Garcia, Jim Rash και Woody Harrelson.

Με αρχικό τίτλο «Project Artemis» η Apple απέκτησε την παραγωγή μετά από έναν πόλεμο προσφορών το 2022. Είναι βασισμένη σε μια ιστορία των Bill Kirstein και Keenan Flynn, σε σενάριο της Rose Gilroy και σκηνοθεσία του Greg Berlant.

Η ρομαντική κωμωδία της Apple Original Films αναμένεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου, από την Sony, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν 55 χρόνια από την ιστορική εκτόξευση του Apollo 11 στη Σελήνη.

To άρθρο Αυτό είναι το τρέιλερ της ταινίας «Fly me to the Moon» με την Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Τσάνινγκ Τέιτουμ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *