Κράτησαν ομήρους την γυναίκα και τα μικρά παιδιά 32χρονου γιατί τους έκλεψε ηρωίνη στη Θεσσαλονίκη DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Κράτησαν ομήρους την γυναίκα και τα μικρά παιδιά 32χρονου γιατί τους έκλεψε ηρωίνη στη Θεσσαλονίκη

Δίχως προηγούμενο τα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη, με μια γυναίκα να κρατείται όμηρος μαζί με τα δύο μικρά παιδιά της. Αιτία, η απόφαση του πατέρα και συζύγου, να κλέψει ηρωίνη

Πρωτοφανές περιστατικό στη σκιά αγοραπωλησίας ναρκωτικών εκτυλίχθηκε τα προηγούμενα 24ωρα στη Θεσσαλονίκη. Ζευγάρι πήγε με τα δύο ανήλικα παιδιά του να προμηθευτεί ναρκωτικές ουσίες από τον οικισμό Ρομά στον Δενδροπόταμο, και όταν ο 32χρονος πατέρας έκλεψε δύο συσκευασίας ηρωίνης ο 52χρονος προμηθευτής του τον καταδίωξε, ενώ με τη βοήθεια των τριών ενήλικων υιών του κράτησε όμηρους την 40χρονη μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά τους (κάτω των 10 ετών).

Ύστερα από μία ώρα παράνομης παρακράτησης στο σπίτι του 52χρονου, τόσο η μητέρα όσο και τα δύο ανήλικα αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο 32χρονος κατήγγειλε ότι υπέστη ξυλοδαρμό.

Αστυνομικοί των ΟΠΚΕ εντόπισαν την τετραμελή οικογένεια στην Μενεμένη και την προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Το αντρόγυνο συνελήφθη, όπως επίσης κι ο ένας από τους τρεις γιους (28 ετών). Εις βάρος των πρώτων ασκήθηκε ποινική δίωξη – μεταξύ άλλων – για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών, αλλά και έκθεση, ενώ παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην 5η ειδική ανακρίτρια ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, Τα ανήλικα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία τους.

To άρθρο Κράτησαν ομήρους την γυναίκα και τα μικρά παιδιά 32χρονου γιατί τους έκλεψε ηρωίνη στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *