Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Η τρελή πορεία του ΙΧ και η σφοδρή σύγκρουση σε στάση και 2 κολώνες DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Η τρελή πορεία του ΙΧ και η σφοδρή σύγκρουση σε στάση και 2 κολώνες

Βίντεο ντοκουμέντο από το φριχτό θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή του Μαρκούπουλου, με τραγικό απολογισμό τον ακαριαίο θάνατο του 27χρονου και τον βαρύτατο τραυματισμό της 22χρονης, βλέπει το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Τρίτης (09.02.24).

Το βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο στο Μαρκόπουλο που φέρνει στο φως το newsit.gr, καταγράφει την τρελή πορεία που ακολουθεί το αυτοκίνητο.

Είναι η στιγμή της της σφοδρής σύγκρουσης. Το μοιραίο αυτοκίνητο κινείται στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο.

Όπως καταγράφει κάμερα ασφαλείας από κατάστημα, που βρίσκεται μπροστά στο σημείο όπου συνέβη το δυστύχημα, το αυτοκίνητο τρέχει με πολύ μεγάλη ταχύτητα, με απίστευτη δύναμη προσκρούει αρχικά σε μία στάση και στη συνέχεια σε δύο κολώνες, σε μία ξύλινη του ΟΤΕ και μία της ΔΕΗ.

Ο 27χρονος πεθαίνει ακαριαία, ενώ η 22χρονη χαροπαλεύει στο νοσοκομείο.

Όπως καταγράφεται και στις παρακάτω φωτογραφίες του newsit.gr, ήταν τόσο σφοδρή η πρόσκρουση, που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 7 πυροσβέστες και 3 οχήματα για να απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες από τα συντρίμμια.

To άρθρο Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό τροχαίο στο Μαρκόπουλο: Η τρελή πορεία του ΙΧ και η σφοδρή σύγκρουση σε στάση και 2 κολώνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *