«Δεν θα του κάνουμε τη χάρη – Εκλογές στο τέλος της 4ετίας» η απάντηση Μητσοτάκη σε Κασσελάκη DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

«Δεν θα του κάνουμε τη χάρη - Εκλογές στο τέλος της 4ετίας» η απάντηση Μητσοτάκη σε Κασσελάκη

Εκλογές στο τέλος της τετραετίας είναι το ξεκάθαρο μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη.

«Δεν του κάνουμε τη χάρη» είναι η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αίτημα του Στέφανου Κασσελάκη για πρόωρες εκλογές και στη σκιά του άρθρου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην «Καθημερινή».

Κατηγορώντας τον κ. Κασσελάκη ότι επιδιώκει την αποσταθεροποίηση, ο πρωθυπουργός τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας του σε πολίτες της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε την Τρίτη (09.04.24): «Διάβασα σήμερα τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που γράφει γιατί η χώρα πρέπει να πάει σε πρόωρες εκλογές. Και αναρωτιόμουν, ο ίδιος δεν ήταν πριν από λίγες μέρες σε μία συνέντευξή του που έβαλε ως εκλογικό του πήχη το 17% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές;».

Και συνέχισε: «Προσέξτε τώρα την αντίφαση: έρχεται και αναγνωρίζει ότι θα είναι δεύτερο κόμμα με μεγάλη διαφορά αλλά ταυτόχρονα ζητάει εθνικές εκλογές. Γιατί; Για να αποσταθεροποιήσει τη χώρα; Δεν θα του κάνουμε τη χάρη. Εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος τετραετίας και στις ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία θα είναι πάλι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη, έχοντας και πάλι τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των Ελληνίδων και των Ελλήνων».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο διακύβευμα των ευρωεκλογών και σημείωσε: «Σήμερα είμαστε 9 Απριλίου, μας χωρίζουν ακριβώς 2 μήνες από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, όπου θα ξαναστείλουμε το μήνυμα της ισχυρής Νέας Δημοκρατίας και ενός τόπου που θα προχωρά μόνο σταθερά και τολμηρά μπροστά.

Είμαστε εδώ για να υλοποιούμε κάθε μέρα το κυβερνητικό μας πρόγραμμα και να κάνουμε τη ζωή της κάθε μίας και του καθενός καλύτερη».

To άρθρο «Δεν θα του κάνουμε τη χάρη – Εκλογές στο τέλος της 4ετίας» η απάντηση Μητσοτάκη σε Κασσελάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *