Δεν έδωσα ποτέ δικαίωμα για «πισώπλατα μαχαιρώματα» DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Ο Βασίλης Καρράς που της έδωσε την ευχή του, ο Σταμάτης Κραουνάκης που είναι μεγάλο σχολείο, τα παιδιά της και οι απώλειες που την στιγμάτισαν. Η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε για όλα όταν κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», το πρωί της Τρίτης (09.04.2024).

Η Κέλλυ Κελεκίδου μίλησε με συγκίνηση για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων.

«Για τον Βασίλη Καρρά τα λόγια είναι περιττά. Ήταν νέας άνθρωπος που ειδικά τα τελευταία χρόνια που έτυχε να βρεθούμε σε συναυλίες, ήταν νέας άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο, ένας άντρας παλαιάς κοπής, ό,τι έλεγε το έκανε, δοτικός.

Συγκινούμαι γιατί μου έδωσε μία ευχή που την κρατάω και θα πορεύομαι με αυτή για πάντα. Έχω μάθει στην ζωή μου να στηρίζω τις επιλογές μου βάσει της αγάπης και της εκτίμησης. Δεν μπορώ τοξικά πράγματα ή ψεύτικες σχέσεις.

Όταν έρχεσαι σε αυτή ζωή καλό είναι να συναντάς ανθρώπους – και το λέω και για την γνωριμία μου με τον Σταμάτη Κραουνάκη – που είναι μεγάλο σχολείο», τόνισε η Κέλλυ Κελεκίδου.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι «ετοιμάζω ένα medley με τραγούδια του Βασίλη Καρρά. Είμαι χαρούμενη που μοιραστήκαμε πολλά πράγματα».

Και προσέθεσε: «Με έχει δυναμώσει ότι εισπράττω πολλή αγάπης από τον κόσμο και αυτή δεν την σταματάει τίποτα. Πάντα έκανα τις επιλογές μου. μου δίνουν δύναμη οι αποφάσεις που παίρνω για την ζωή μου, και πάνω από όλα να έχουμε υγεία. Αυτό μου δίνει μεγάλη δύναμη».

Για τα πισώπλατα μαχαιρώματα, είπε ότι δεν έχει δεχτεί. «Δεν έχω νιώσει ποτέ να με “μαχαιρώνουν” πισώπλατα, ίσως γιατί δεν έδωσα ποτέ το δικαίωμα παραπέρα από τα όρια μου. Δεν μπήκα ποτέ σε μία τέτοια διαδικασία. Ίσως μόνο αν αφορούσε κάτι στα παιδιά μου να απαντούσα αλλά τα έχω προστατεύσει.

Μέσα από ένα χαμόγελο και μια αγκαλιά, το αρνητικό το μετατρέπεις σε θετικό. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που δεν έχω περάσει ωραία εγώ και η οικογένειά μου. Μας στοίχισε η απώλεια της μητέρας μας αλλά και των οικείων μου. Αν είναι καλά τα παιδιά μου είναι καλά ο κόσμος γύρω μου. Υπάρχουν χαμογελαστοί άνθρωποι είναι χαρακτηριστικό του επαγγέλματός μου».

 

Για το μεγάλωμα των παιδιών και την σχέση της με τον σύζυγό της Νίκο Κουρκούλη, η Κέλλυ Κελεκίδου υπογράμμισε πως, «για κάποια χρόνια έμεινα “εκτός” από την δουλειά μου, κατ’ επιλογήν, και πιστεύω πως ο κόσμος το εκτίμησε».

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *