«Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει» λέει η μητέρα της 22χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά μετά το δυστύχημα στο Πόρτο Ράφτη DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

«Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει» λέει η μητέρα της 22χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά μετά το δυστύχημα στο Πόρτο Ράφτη

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει η 22χρονη συνεπιβάτις το αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 27χρονος, το οποίο αργά το βράδυ της Δευτέρας (08.04.2024) έπεσε διαδοχικά διαδοχικά σε στάση λεωφορείου στο Πόρτο Ράφτη, σε ξύλινη κολώνα του ΟΤΕ και σε τσιμεντένια κολώνα ρεύματος.

Από το τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη σκοτώθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου ενώ η 22χρονη μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Μιλώντας στη εκπομπή Tlive, η μητέρα της 22χρονης περιγράφει ως δυσοίωνες τις εξελίξεις, λέγοντας πως οι γιατροί της είπαν ότι δεν επιστρέφει.

«Θα μπει στην εντατική, έκανε ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο, δεν είναι καθόλου καλά, οι γιατροί το χαρακτήρισαν μη αναστρέψιμο. Δεν ξέρω. Θα την κρατήσουν διασωληνωμένη στην εντατική, επειδή λειτουργούν τα υπόλοιπα όργανά της. Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει. Δεν μίλησαν για βλάβη. Για δρόμο χωρίς γυρισμό μας μίλησαν».

Για τον 27χρονο φίλο της δήλωσε πως «Αγαπούσε την ταχύτητα. Είχε ξανατρακαρει σοβαρά μια δυο φορές. Της είπα να ξεκόψει, θα το έκανε πριν μια δυο μέρες, αλλά τα ξαναβρήκανε και έγινε το μοιραίο».

To άρθρο «Μας είπαν ότι δεν επιστρέφει» λέει η μητέρα της 22χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά μετά το δυστύχημα στο Πόρτο Ράφτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *