Στον Κορυδαλλό επέστρεψε ο δολοφόνος της Κυριακής, με ασθενοφόρο και συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Στον Κορυδαλλό επέστρεψε ο δολοφόνος της Κυριακής, με ασθενοφόρο και συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης

Στις φυλακές Κορυδαλλού επιστρέφει ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και τη νοσηλεία του στη ΜΕΘ του «Αττικόν».

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News, μετά από βραχεία νοσηλεία στη ΜΕΘ του Αττικόν, επιστρέφει και πάλι στις φυλακές Κορυδαλλού. Η μεταφορά του γίνεται με ασθενοφόρο και συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ο δολοφόνος της Κυριακής είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας τα ξημερώματα της Κυριακής (07/04/2024).

Το χρονικό της απόπειρας αυτοκτονίας

Το newsit.gr αποκάλυψε πρώτο το τι συνέβη με την απόπειρα αυτοκτονίας του δολοφόνου της Κυριακής. Συγκεκριμένα ο 39χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής (07.04.2024) βρισκόταν σε κελί μαζί με τρεις ακόμη κρατουμένους, έφυγε από το κρεβάτι του, πήγε στο μπάνιο του κελιού, έβγαλε τους επιδέσμους που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του και μετατρέποντας τους σε θηλιά, επιχείρησε να απαγχονιστεί, στηρίζοντας τους επιδέσμους σε μια βίδα!

Κατά τη διάρκεια της απόπειρας αυτοκτονίας έπαθε ανακοπή και εντοπίστηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους καθιστός δίπλα στο ντους. Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με ΚΑΡΠΑ για να ανακτήσει τον σφυγμό του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

«Χειριστικός, με επιλεκτική αμνησία και χωρίς αυτοκτονικό ιδεασμό»

Ο 39χρονος δολοφόνος μετά από εντολή της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής,δεν εξετάστηκε από έναν αλλά από δύο ψυχιάτρους.

Μάλιστα ς κατά την εξέταση του από τον ένα ψυχίατρο διαπιστώθηκε πως δεν αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα ενώ ο δεύτερος ψυχίατρος ενημέρωσε, ότι πρόκειται για χειριστικό άτομο.

Ειδικότερα ο ψυχίατρος στην αναφορά του αναφέρει τα εξής: «Ασθενής 38 ετών ήρεμος συνεργάσιμος, διατηρεί βλεμματική επαφή και απαντά με σαφήνεια στις ερωτήσεις. Σχετικά προσανατολισμένος χωροχρονικά δεν αναφέρονται διαταραχές αντίληψης και ψευδαισθήσεις. Δεν διαπιστώθηκαν σοβαρές μνημονικές γνωστικές διαταραχές».

Ο γιατρός κάνει λόγο για «Επιλεκτική αμνησία – δε θυμάται τι συνέβη, θυμάται όπως αναφέρει ότι ξύπνησε στο ασθενοφόρο. Συναίσθημα δονούμενο. Αναφέρει ευχές θανάτου, χωρίς όμως να εκφράζει ενεργό αυτοκτονικό ιδεασμό». Μάλιστα, ο ψυχίατρος επισημαίνει ότι λαμβάνει ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή από το νοσοκομείο Δαφνί και καταλήγει αναφέροντας ότι «Δεν χρήζει άμεσης μεταφοράς στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού».

«Χειριστικές συμπεριφορές»

Και ο δεύτερος ψυχίατρος αναφερόμενος στον κρατούμενο αναφέρει πως δεν διαπίστωσε ενεργό αυτοκτονικό ιδεασμό τονίζοντας επιπλέον πως πρόκειται για χειριστικό άτομο: «Σταθερή κλινική εικόνα. Λαμβάνει ψυχιατρική φαρμακευτική αγωγή. Δεν αναφέρει ενεργό αυτοκτονικό ιδεασμό» και στις επόμενες γραμμές επισημαίνει τη διαπίστωση «Παρορμητικών – χειριστικών συμπεριφορών. Συνέχιση της παραμονής του στο Κατάστημα Κρατουμένων Κορυδαλλού υπό συνθήκες αυξημένης επίβλεψης».

To άρθρο Στον Κορυδαλλό επέστρεψε ο δολοφόνος της Κυριακής, με ασθενοφόρο και συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *