Τελικός Conference League: Ο αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρει ο κάθε φιναλίστ στον αγώνα της OPAP Arena DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Τελικός Conference League: Ο αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρει ο κάθε φιναλίστ στον αγώνα της OPAP Arena

Η UEFA γνωστοποίησε τον αριθμό των εισιτηρίων που δικαιούται κάθε ομάδα στον τελικό του Conference League που θα γίνει στην «OPAP Arena», αλλά και τις τιμές που κυμαίνονται.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της UEFA, κάθε φιναλίστ του τελικού του Conference League που γα γίνει στην OPAP Arena, θα πάρει από 9 χιλιάδες εισιτήρια. Θυμίζουμε πως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός βρίσκονται στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Για τους φιλάθλους τίθενται προς πώληση 21 χιλιάδες εισιτήρια, από το σύνολο των 27.100. Οι τιμές τους κυμαίνονται από 25 ευρώ μέχρι 125.

Τα πιο φθηνά εισιτήρια είναι διαθέσιμα για άτομα με αναπηρία και από εκεί και πέρα οι τιμές θα κυμανθούν ανάλογα την κατηγορία. Η κατηγορία 3, 45 ευρώ, η κατηγορία 2, 85 ευρώ και η κατηγορία 1, 125 ευρώ.

 

Παράλληλα, η UEFA έδωσε στη δημοσιότητα τις τιμές των εισιτηρίων και σε Champions League και Europa League, τα οποία θα διεξαχθούν σε Γουέμπλεϊ και Δουβλίνο.

To άρθρο Τελικός Conference League: Ο αριθμός των εισιτηρίων που θα πάρει ο κάθε φιναλίστ στον αγώνα της OPAP Arena δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *