Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, γιος της Κατερίνας Παπακώστα στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, γιος της Κατερίνας Παπακώστα στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Έκπληξη στο ψηφοδέλτιο των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Αττικής για τις ευρωεκλογές, καθώς μεταξύ των υποψηφίων είναι ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, γιος της Κατερίνας Παπακώστα.

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος είναι διδάκτορας Βιολογίας και γιος της πρώην βουλευτίνας, Κατερίνας Παπακώστα.

Η Κατερίνα Παπακώστα υπήρξε Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καθώς και υποψήφια βουλευτής το 2019, αν και προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατίας.

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος στο βιογραφικό του αναφέρει πως είναι διδάκτορας Βιολογίας, μέλος Σωματείου Ατόμων με Νευρομυϊκές παθήσεις καθώς και ποιητής.

Συγκεκριμένα στο βιογραφικό του αναφέρεται πως «ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος μένει στην Αγία Βαρβάρα Αττικής και κατάγεται από Ημαθία και Καρδίτσα.Είναι Διδάκτορας Βιολογίας, ζωγράφος ,ποιητής ,στιχουργός.

Τελείωσε το 4ο Λύκειο Κορυδαλλού. Απόφοιτος  Τμήματος  Βιολογίας ΕΚΠΑ .
Βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών το 2005. Διδακτορικό στον Τομέα Ζωολογίας. Συμμετοχή στο ARΤ Θεσσαλονίκη 2016. Έκθεση ζωγραφικής 50 HAIKU & NEW AGE,2018. Ποιητική συλλογή : «Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Μέρος Πρώτο: Οι Εποχές άλλαξαν», 2018. Πρώτο επιστημονικό βιβλίο «Η διαχρονική διαφοροποίηση της Πανίδας της Ελλάδας»,ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, 2023. Μέλος του MDA Hellas. Συμμετοχή σε ομαδικές εκθέσεις της γκαλερί ART WAY,2023-2024».

To άρθρο Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, γιος της Κατερίνας Παπακώστα στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *