Δημήτρης Αλεξάνδρου για Βασάλο: Αφού μπορεί και έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το πού θα πάει, καλά κάνει και το κάνει DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Βασάλο: Αφού μπορεί και έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το πού θα πάει, καλά κάνει και το κάνει

“Γιατί ξαναγύρισε σε μία εκπομπή που δεν άλλαξε θεματολογικά και δεν του ταίριαζε;” απόρησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Αιχμές άφησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και για το γεγονός πως επέστρεψε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Κάτι που δεν καταλαβαίνω εγώ – όχι επειδή ήμουν στην προηγούμενη σεζόν και έγινε όλο αυτό που έγινε – είναι ότι ο Κωνσταντίνος γνώριζε τη θεματολογία της συγκεκριμένης εκπομπής και γι’ αυτό και αποχώρησε.

Γιατί ξαναγύρισε σε μία εκπομπή που δεν άλλαξε θεματολογικά και δεν του ταίριαζε; Συνεντεύξεις πάντα έκανε», σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Ο χώρος είναι σε σχέση με τη θεματολογία και όχι με τα τετραγωνικά. Τον καταλαβαίνω τον Κωνσταντίνο από την άποψη ότι τα πρωινά πια ακουμπάνε περισσότερο την επικαιρότητα, είτε τα καθημερινά, είτε του Σαββατοκύριακου», παρατήρησε από τη δική της πλευρά η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Εγώ πάντα βρίσκω χώρο. Είχα δίπλα μου την Άννα Κανδύλη, αυτή τη γυναίκα τη λάτρεψα, και με έκανε να αγαπήσω το αστυνομικό ρεπορτάζ. Ήταν κάτι που με γοήτευε», απαντά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε σχετική ερώτηση που του έκανε ο Αντώνης Παπαηλίας.

«Ξέρεις τι μου αρέσει πραγματικά στον Κωνσταντίνο; Αφού μπορεί και έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το πού θα πάει, καλά κάνει και το κάνει.

Καλά κάνει και εκφράζεται», κατέληξε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, στέλνοντας ανοιχτή πρόσκληση στον Κωνσταντίνο Βασάλο να έρθει στην εκπομπή ή να πάει ο ίδιος καλεσμένος στο κανάλι του στο YouTube.

To άρθρο Δημήτρης Αλεξάνδρου για Βασάλο: Αφού μπορεί και έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το πού θα πάει, καλά κάνει και το κάνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *