Στη φυλακή Πολωνός Ιερέας για σεξουαλικά εγκλήματα και συμμετοχή σε όργια DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Στη φυλακή Πολωνός Ιερέας για σεξουαλικά εγκλήματα και συμμετοχή σε όργια

Στη φυλακή όπου θα κρατηθεί για 18 μήνες, οδηγήθηκε ένας Πολωνός ιερέας ο οποίος καταδικάστηκε για εγκλήματα σεξουαλικής φύσης και περί ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη έγινε μετά από ένα περιστατικό στο οποίο ένας άνδρας κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ενός σεξουαλικού οργίου στο σπίτι του Πολωνού ιερέα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πολωνικών μέσων ενημέρωσης, ένας άνδρας κατέρρευσε στο πάρτι αφού κατανάλωσε υπερβολική δόση χαπιών για στυτική δυσλειτουργία. Ένας από τους παρευρισκόμενους στο πάρτι κάλεσε ασθενοφόρο, αλλά όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς τους απαγορεύτηκε η είσοδος και μπόρεσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μόνο αφότου κλήθηκε η αστυνομία, σύμφωνα με μμε.

Το γραφείο Τύπου της Επισκοπής δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό μέσω email.

Ο ιερέας, που αναφέρεται ως Τόμας Ζ, καταδικάστηκε για σεξουαλικά αδικήματα, χορήγηση ναρκωτικών ουσιών και παρεμπόδιση παροχής βοήθειας σε άτομο που η ζωή του ήταν σε κίνδυνο και για σοβαρή σωματική βλάβη.

Ο ιερέας διατάχθηκε επίσης να πληρώσει στο θύμα 15.000 ζλότι (3.820 δολάρια) ως αποζημίωση και να πληρώσει αρκετές χιλιάδες ζλότι σε ένα ταμείο που έχει δημιουργηθεί για βοήθεια θυμάτων εγκληματικών πράξεων.

Λόγω της φύσης της υπόθεσης, η δίκη έγινε κεκλεισμένων των θυρών, ανέφερε το PAP. Το πρακτορείο, σύμφωνα με πηγές του, ο ιερέας δεν πρόκειται να ασκήσει έφεση.

Η Επισκοπή του Σοσνόβιεκ στη νοτιοδυτική Πολωνία έχει βρεθεί στο επίκεντρο σκανδάλων από τότε που ήρθαν στο φως πέρσι αναφορές για ένα σεξ πάρτι στην πόλη Νταμπρόβα Γκόρνιτσα.

Ο επίσκοπος της εμπλεκόμενης επισκοπής παραιτήθηκε πέρυσι, ανέφερε το Βατικανό εκείνη την περίοδο, χωρίς να αποκαλύπτει τον λόγο της παραίτησής του. Ο Τόμας Ζ απομακρύνθηκε από τον κλήρο πέρυσι, μετά τα δημοσιεύματα για το φερόμενο σεξουαλικό πάρτι.

To άρθρο Στη φυλακή Πολωνός Ιερέας για σεξουαλικά εγκλήματα και συμμετοχή σε όργια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *