Σοκάρει το βίντεο ανέβασε ο 7χρονος στο TikTok με τον ξυλοδαρμό 9χρονου στην Πάτρα – «Το παιδί δεν ζήτησε συγγνώμη» DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Σοκάρει το βίντεο ανέβασε ο 7χρονος στο TikTok με τον ξυλοδαρμό 9χρονου στην Πάτρα - «Το παιδί δεν ζήτησε συγγνώμη»

Σοκ προκαλεί το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 9χρονου από ένα παιδί 7 ετών στην Πάτρα.

Στο βίντεο που δημοσιοποίησε η εκπομπή Live News δείχνει τον 7χρονο να χτυπάει το 9χρονο παιδί μπροστά στα μάτια των άλλων δύο μικρών αγοριών, ενώ, το συγκεκριμένο υλικό με το περιστατικό ανέβηκε στο TikTok.

Μάλιστα μετά το τραγικό συμβάν, ο μικρός πήγε σπίτι του κλαίγοντας, περιέγραψε στην μητέρα του τι συνέβη και εκείνη είδε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του παιδιού της.

Η γυναίκα έσπευσε να βρει τον πατέρα του ανήλικου, ο οποίος δεν πίστευε
αυτό που είχε κάνει ο γιος του με τον ίδιο να ζητά συνεχώς συγγνώμη, με τη μητέρα του 8χρονου θύματος να μην την δέχεται.

Ο μικρός ούρλιαζε, όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι καθώς υπήρχαν άλλοι δύο στην παρέα. Η πράξη ολοκληρώνεται.

«Το παιδί δεν ζήτησε συγγνώμη»

Η μητέρα του θύματος μίλησε στο MEGA για τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε το παιδάκι της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων: «Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Το παιδί μου έπαιζε και όταν τον είδα, έκλαιγε.
Eίχε σημάδι στο πρόσωπο και μου είπε πως το χτύπησε και ένα παιδί. Πήγαμε στο σπίτι του παιδιού που τον χτύπησε για να τους ενημερώσω. Ο πατέρας προσπαθούσε να μου πει πως ήταν ένας τσακωμός παιδιών και πως το παιδί του είχε πρόβλημα.

Μετά από δύο ημέρες μού ήρθε βίντεο στο κινητό μου ο ξυλοδαρμός. Το είχε ανεβάσει ο 7χρονος. Όταν το είδα πήγα ξανά στο σπίτι. Ο πατέρας δεν ήξερε τίποτα. Φώναξε το παιδί ταραγμένος. Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Είπα πως θα κινηθώ νομικά.

Όταν πήγα στο σπίτι του παιδιού, το βάλαμε να το κατεβάσει. Τώρα εάν υπάρχει στο κινητό του, δεν ξέρω. Από την ταραχή μου το έσβησα και εγώ. Θα κινηθώ νομικά αλλά θέλω να πω πως πρέπει να είμαστε πάνω από τα παιδιά μας και να τα προστατέψουμε. Οι συμμαθητές του δεν του είπαν κάτι».

To άρθρο Σοκάρει το βίντεο ανέβασε ο 7χρονος στο TikTok με τον ξυλοδαρμό 9χρονου στην Πάτρα – «Το παιδί δεν ζήτησε συγγνώμη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *