Μανούσος Μανουσάκης: «Το δίχτυ» είναι ο τίτλος της νέας σειράς – «Το έγκλημα καθρέφτης της κοινωνίας» DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Μανούσος Μανουσάκης: «Το δίχτυ» είναι ο τίτλος της νέας σειράς – «Το έγκλημα καθρέφτης της κοινωνίας»

«Σε αυτή τη δουλειά ποτέ δεν πληρωθήκαμε αυτά που έπρεπε να πληρωθούμε», εξομολογείται ο Μανούσος Μανουσάκης. Ο σπουδαίος σκηνοθέτης έδωσε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο MEGA και την εκπομπή «Ελένη».

Μιλώντας στο MEGA o Μανούσος Μανουσάκης αποκάλυψε πως ο τίτλος της νέας του σειράς είναι «Το δίχτυ» με υπότιτλο: Το έγκλημα είναι καθρέφτης της κοινωνίας μας.

«Το πρώτο μας σενάριο αφορά την εφηβική βία θέμα πάρα πολύ σοβαρό. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το σύστημα Παιδείας που δεν κατορθώνει να γοητεύσει τη νεολαία με τη γνώση. Κανένα παιδί δεν γεννιέται κακό, κανένα μωρό στην κούνια δεν είναι κακό».

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για τα φαινόμενα βίας στη σημερινή κοινωνία:

«Δεν θυμάμαι παλιότερα να σκοτώνουν τον γέροντα και τη γριά για 50 ευρώ. Και εμείς παίζαμε ξύλο στο σχολείο αλλά δεν χτυπάγαμε σα να είμαστε μπράβοι της νύχτας».

Όπως είπε, «σε αυτή τη δουλειά ποτέ δεν πληρωθήκαμε αυτά που έπρεπε να πληρωθούν…».

«Δεν παραπονιέμαι. Τα λεφτά ήταν πολύ καλά και ερχόντουσαν και στον επιχειρηματία ήταν η σχέση υπέροχη».

 

Ενώ μίλησε και για την προσωπική του ζωή:

«Το ότι οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι, δεν σημάνει ότι θα χώριζα εγώ. Από τη στιγμή που ειδωθήκαμε με τη σύζυγό μου, συζητάμε, και δεν ξαναχωρίσαμε. Είμαστε μαζί με τη σύζυγό μου από τέλη του 1972. Η ζωή μου είναι μια συνεχής παραδοχή ότι κάνεις λάθος ενώ στην πραγματικότητα είσαι σίγουρος ότι κάνεις το σωστό».

Όπως είπε, τα παιδιά του επέλεξαν αυτό που ήθελαν:

«Ο ένας ασχολείται με τη μουσική και η άλλη με τις καλές τέχνες. Δεν ήμουν αυστηρός ούτε με τα παιδιά μου ούτε με τον εαυτό μου. Είμαι ευγνώμων ότι μπορώ να ζω την ζωή που μου αρέσει να ζω».

To άρθρο Μανούσος Μανουσάκης: «Το δίχτυ» είναι ο τίτλος της νέας σειράς – «Το έγκλημα καθρέφτης της κοινωνίας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *