Έπεσε το ελικόπτερο που μετέφερε τον Αρχηγό του Στρατού της Κένυας – Τουλάχιστον 5 νεκροί DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Έπεσε το ελικόπτερο που μετέφερε τον Αρχηγό του Στρατού της Κένυας - Τουλάχιστον 5 νεκροί

Στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στη δυτική Κένυα με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε στρατιωτικοί.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο αρχηγός του γενικού επιτελείου στρατού της Κένυας, στρατηγός Φράνσις Ομόντι Ογκόλα, επέβαινε στο ελικόπτερο αυτό. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει προς το παρόν αδιευκρίνιστη.

Τρεις στρατιωτικοί που επέβαιναν στο ελικόπτερο τραυματίστηκαν και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο, πρόσθεσε η ίδια πηγή που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία της.

Το ελικόπτερο κατέπεσε στην επαρχία Ελγκέγιο – Μαρακουέτ, είπε ο εκπρόσωπος της κενυατικής προεδρίας Χουσέιν Μοχάμεντ, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες για τα αίτια και τα θύματα. Ο πρόεδρος Ουίλιαμ Ρούτο συγκάλεσε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας απόψε στο προεδρικό μέγαρο του Ναϊρόμπι.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άιζακ Μουάουρα ανέφερε σε ανάρτησή του ότι σύντομα θα εκδοθεί μια ανακοίνωση για το δυστύχημα.

Τουλάχιστον δέκα στρατιωτικοί σκοτώθηκαν τον Ιούνιο του 2021 όταν το ελικόπτερό τους συνετρίβη κατά την προσγείωση κοντά στο Ναϊρόμπι.

To άρθρο Έπεσε το ελικόπτερο που μετέφερε τον Αρχηγό του Στρατού της Κένυας – Τουλάχιστον 5 νεκροί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *