Σκληρή κριτική σε Κασσελάκη από τα μέλη του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ – «Απόψεις εκτός θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ» DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Σκληρή κριτική σε Κασσελάκη από τα μέλη του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ - «Απόψεις εκτός θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ»

Σκληρή κριτική δέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα όσα έχει πει το τελευταίο διάστημα, από όλα τα στελέχη που μετέχουν στο εκτελεστικό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr στο τραπέζι έπεσαν τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνάντηση που είχε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για το «θαύμα» στη βάπτιση, την συνάντηση είχε προγραμματιστεί με το εβραικό λόμπι αλλά ακυρώθηκε και οι δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ περί ιερής συμμαχίας του ΝΑΤΟ.

Χαρακτηριστικό είναι πως όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμαναν πως οι θέσεις που εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης είναι εκτός των θέσεων που έχει παραδοσιακά το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Όλα αυτά παρήγαγαν ένα αποτέλεσμα το οποίο ήταν κακό για το κόμμα σε μια κρίσιμη στιγμή», ανέφεραν τα περισσότερα στελέχη του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τα όσα συνέβησαν με τον Δημήτρη Παπανώτα, τα στελέχη του Εκτελεστικού Γραφείου έριξαν την ευθύνη σε όσους είχαν αναλάβει να ελέγξουν τα βιογραφικά και την κοινωνική δράση των υποψηφίων.

Τέλος κριτική δέχθηκε και ο Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, αναφορικά με τις δηλώσεις του για τον Φρέντι Μπελέρη και την υποψηφιότητά του στις ευρωεκλογές, λέγοντας πως και αυτή η θέση είναι εκτός των πολιτικών απόψεων του κόμματος.

 

To άρθρο Σκληρή κριτική σε Κασσελάκη από τα μέλη του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ – «Απόψεις εκτός θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *