Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο ΣΕΠΚ στηρίζει τον προπονητή του Ολυμπιακού – «Οι ύβρεις μέσω social media δεν έχουν θέση στον αθλητισμό» DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο ΣΕΠΚ στηρίζει τον προπονητή του Ολυμπιακού – «Οι ύβρεις μέσω social media δεν έχουν θέση στον αθλητισμό»

Στο πλευρό του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Ο ΣΕΠΚ εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τη στήριξη του στον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, με αφορμή τις πρόσφατες αναρτήσεις του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εις βάρος του πολύπειρου τεχνικού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Με αφορμή τις πρόσφατες αναρτήσεις του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου και την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εις βάρος του μέλους του ΣΕΠΚ, κ. Γιώργου Μπαρτζώκα, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Ο ΣΕΠΚ στηρίζει το μέλος του, κ. Γιώργο Μπαρτζώκα.

Είναι γεγονός ότι οι αγώνες μεταξύ κορυφαίων ομάδων χαρακτηρίζονται από ένταση και διαφωνίες.

Ανεξάρτητα από το δικαιολογημένο ή όχι της έντασης και των μορφών έκφρασής της, οτιδήποτε συμβαίνει σε μια αναμέτρηση θα πρέπει να μένει εκεί και να λήγει άμα τη ολοκληρώσει του σαρανταλέπτου. Για οτιδήποτε άλλο, υπάρχουν τα αρμόδια όργανα και οι θεσμοθετημένοι φορείς προκειμένου να αποφασίσουν για τις ποινές, εφόσον αυτές κριθούν απαραίτητες.

Οι ύβρεις και οι καταγγελίες εναντίον προσώπων μέσω των social media και των ανακοινώσεων δεν αποτελούν λύση, ούτε βοηθούν τον αθλητισμό. Αντίθετα, επιτείνουν τις διαφωνίες και ρίχνουν περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Όλα αυτά δεν έχουν θέση στον αθλητισμό, ο οποίος πρέπει να ενώνει και να αποτελεί το παράδειγμα για την κοινωνία μας. Ο φανατισμός και οι επιθετικές συμπεριφορές οδηγούν σε παρεκτροπές και συνέπειες, που μπορούν να αποδειχθούν απρόβλεπτες.

Γι αυτόν τον λόγο, παρακαλούμε άπαντες να λειτουργούν με περισσότερη σύνεση και ηρεμία, τόσο στη διάρκεια των αγώνων όσο και μετά από την ολοκλήρωσή τους».

To άρθρο Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο ΣΕΠΚ στηρίζει τον προπονητή του Ολυμπιακού – «Οι ύβρεις μέσω social media δεν έχουν θέση στον αθλητισμό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *