Νέο βίντεο φρίκης της Χαμάς! Πατέρας του «μικρότερου ομήρου» ηλικίας 10 μηνών αιμόφυρτος και ξυλοκοπημένος – Σκληρές εικόνες DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Νέο βίντεο φρίκης της Χαμάς! Πατέρας του «μικρότερου ομήρου» ηλικίας 10 μηνών αιμόφυρτος και ξυλοκοπημένος - Σκληρές εικόνες

Νέο ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει τον αγνοούμενο Ισραηλινό πατέρα του «νεότερου ομήρου της Χαμάς», αιμόφυρτο και ξυλοκοπημένο από Παλαιστίνιους. Ο άνδρας, ο οποίος αγνοείται, απήχθη με μοτοσικλέτα στις 7 Οκτωβρίου 2023, κατά τη διάρκεια της σφαγής Ισραηλινών από την τρομοκρατική οργάνωση.

Το νέο βίντεο δείχνει τον αγνοούμενο Ισραηλινό πατέρα του «νεότερου ομήρου της Χαμάς» να ξυλοκοπείται από πλήθος Παλαιστινίων ενώ είναι ήδη τραυματισμένος.

Ο Yarden Bibas, ο πατέρας του 10 μηνών μωρού Kfir Bibas, φαίνεται στο βίντεο γεμάτος αίματα, περιτριγυρισμένος από από Παλαιστινίους, που τραβάνε selfies…

Το βίντεο κοινοποιήθηκε στα social media από τον Iσραηλινό πρόεδρο, Ισαάκ Χέρτσογκ, ο οποίος έγραψε: «Ο κόσμος δεν πρέπει να μείνει σιωπηλός μπροστά σε τέτοια εγκλήματα. Φέρτε τους σπίτι τώρα!».

Σύμφωνα με την «Daily Mail», ο μικρούλης Kfir και ο τετράχρονος αδερφός του Ariel απήχθησαν από το κιμπούτς Nir Oz μαζί με τη μητέρα τους και τον σύζυγο Yarden, από τρομοκράτες της Χαμάς κατά την πολύνεκρη επίθεσή τους στο Ισραήλ πέρυσι.

Ο Yarden φέρεται να παραδόθηκε στη Χαμάς με την ελπίδα ότι θα τον έπαιρναν και θα γλίτωναν η γυναίκα και τα παιδιά του. Ο πατέρας πιστεύεται ότι είναι ζωντανός στη Γάζα, αλλά η τύχη της οικογένειάς του είναι άγνωστη.

Προσοχή: Σκληρές εικόνες

Η Χαμάς και η Ισλαμική Τζιχάντ, οι οποίες υποστηρίζονται από το Ιράν, στην τρομοκρατική επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, σκοτώνοντας 1.200 Ισραηλινούς και απήγαγαν άλλους 250.

To άρθρο Νέο βίντεο φρίκης της Χαμάς! Πατέρας του «μικρότερου ομήρου» ηλικίας 10 μηνών αιμόφυρτος και ξυλοκοπημένος – Σκληρές εικόνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *