Όλες οι οικιακές συσκευές μετατρέπονται σε έξυπνα διασυνδεδεμένες με οθόνες με ενημέρωση στο χρήστη DurationX

Rewrite Greek Article into News Report Format in Greek Language

Όλες οι οικιακές συσκευές μετατρέπονται σε έξυπνα διασυνδεδεμένες με οθόνες με ενημέρωση στο χρήστη

Τον τρόπο που η διασύνδεση μεταξύ πολλαπλών συσκευών, αλλά και τα χαρακτηριστικά των εντοιχισμένων προϊόντων, θα αλλάξουν την καθημερινή ζωή στο σπίτι παρουσιάζει η Samsung Electronics στην EuroCucina 2024 στο Μιλάνο, που είναι από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις για την κουζίνα.

Οι έξυπνες διασυνδεδεμένες οικιακές συσκευές, όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων, διαθέτουν το SmartThings 3D Map View, μια τρισδιάστατη απεικόνιση του σπιτιού τους που εντοπίζει τις συνδεδεμένες συσκευές Samsung σε όλο το σπίτι.

Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες μπορούν να εξορθολογίσουν λειτουργίες, όπως την απενεργοποίηση των συνδεδεμένων συσκευών και τον έλεγχο της ενεργειακής τους κατανάλωσης.

Μέσω οθονών που έχουν οι οικιακές συσκευές, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν τις χρήσιμες πληροφορίες της ίδιας της συσκευής ή να δέχονται μια τηλεφωνική κλήση απευθείας, όπως για παράδειγμα στο Bespoke AI Laundry Combo, ενώ πλένουν τα ρούχα τους.

Oι οθόνες επιτρέπουν στις συσκευές να συνδέονται και στους χρήστες να τις ελέγχουν, απολαμβάνοντας την ευκολία που προσφέρει το οικοσύστημα SmartThings.

Η Samsung, όπως αναφέρει, προσπαθεί να διατηρήσει την ποιότητα των προϊόντων και να εξασφαλίσει καλύτερα αποτελέσματα.

Ως εκ τούτου, έχει αναπτύξει τεχνολογίες για να εισάγει αυτή τη δέσμευση στα χαρακτηριστικά των προϊόντων, όπως είναι το AI Ecobubble, που μειώνει τη χρήση ενέργειας του πλυντηρίου ρούχων, και το φίλτρο Less Microfiber Filter and Cycle, που μειώνει τις εκπομπές μικροπλαστικών στο νερό που αποστραγγίζεται από το πλυντήριο ρούχων.

Μεταξύ άλλων η εταιρεία εστίασε σε συνεργασίες που αξιοποιούν το SmartThings Energy, ενώ έχει συμμετάσχει ενεργά σε έργα που στοχεύουν στη δημιουργία ενός net zero σπίτι. Το SmartThings Energy ενσωματώνει τα έργα αυτά για να παρέχει ενιαίο έλεγχο και παρακολούθηση της χρήσης ενέργειας στο σπίτι.

To άρθρο Όλες οι οικιακές συσκευές μετατρέπονται σε έξυπνα διασυνδεδεμένες με οθόνες με ενημέρωση στο χρήστη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *